Ce cadou impresionant a primit Meghan Markle de ziua ei de la Prin╚Ťul Harry

simeon stalpnicul png
Prin╚Ťul Harry a preg─âtit de mult timp acest cadou pentru iubita saFoto: Click!

Meghan Markle, iubita Prin╚Ťului Harry (32 de ani), a ├«mplinit pe 4 august 36 de ani ╚Öi a primit din partea partenerului s─âu un cadou fascinant, cum era de a╚Öteptat, din partea unui iubit de vi╚Ť─â nobil─â. A fost r─âsf─â╚Ťat─â cu o c─âl─âtorie romantic─â ├«n Africa.

Prin╚Ťul ╚Öi actri╚Ťa au fost observa╚Ťi de paparazzi pe aeroportul din Londra, de unde au luat avionul c─âtre Africa de Sud, unde a ├«nceput vacan╚Ťa romantic─â pe care Harry a planificat-o de mult timp. Meghan Markle avea ├«n m├ón─â ╚Öi un cadou de la iubitul s─âu, dar nu se ╚Ötie ce anume i-a luat Harry, ├«ntruc├ót era bine ├«mpachetat ├«n folie cu bule de aer (cel mai probabil, ceva fragil, care trebuie ferit de ╚Öocuri ╚Öi lovituri).

O surs─â apropiat─â cuplului a dezv─âluit pentru cotidianul The Sun, citat de Daily Mail, c─â Prin╚Ťul Harry ╚Öi-a dorit aceast─â c─âl─âtorie ├«nc─â de la ├«nceputul anului. ÔÇ×Cine ╚Ötie ce se poate ├«nt├ómpla c├ónd vor privi apusul senza╚Ťional african? Poate el va ├«ngenunchea ╚Öi o va cere de so╚Ťie.ÔÇŁ

├Än Africa, Harry s-a implicat ├«ntr-o campanie de protejare a animalelor care se afl─â ├«n pericol de dispari╚Ťie, cum ar fi elefan╚Ťii ╚Öi rinocerii negri. Cu siguran╚Ť─â va fi un gest care o va impresiona pe frumoasa brunet─â.

Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
ema uta bun png
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg