Ce mult au crescut infantele Spaniei! S-au transformat în adevărate domnișoare

simeon stalpnicul png
Prințesa Leonor și infanta Sofia, alături de mama lor, pe vremea când aceasta nu era încă regina Spanieifoto: Getty Images

Premieră pentru casa regală spaniolă. Pentru prima oară, alături de semnăturile tradiționale ale regelui și ale reginei, pe felicitarea de Crăciun apar și semnăturile celor două fetițe ale Regelui Felipe VI și ale Reginei Letitia. Semn că puștoiacele drăgălașe pe care toată lumea le admira în imaginile de familie au crescut.

De altfel, imaginea cu familia regală în prag de sărbători atestă acest lucru: Leonor, Prințesa de Asturia (11 ani), prima în succesiunea la tronul Spaniei, și infanta Sofia (9 ani) s-au transformat în adevărate domnișoare, delicate și zâmbitoare.

Imaginea aleasă de Regele Felipe VI și de Regina Letitia pentru a însoți felicitările de Crăciun și Anul Nou trimise de casa regală îi înfățișează pe toți patru așezați pe o bancă din piatră, pe un fundal de ierburi înalte. Leonor își ține tatăl de mână, în vreme ce Sofia este așezată pe genunchii mamei, care o ține drăgăstos de mijloc.

simeon stalpnicul png
Așa arată familia regală a Spaniei în felicitarea oficială de Crăciunfoto: Hepta

Suveranul poartă un costum cu cravată grena, asortată cu taiorul reginei și cu cardiganul mezinei. Leonor a ales un pulover gri, cu modele de sezon, doi reni galbeni și fulgi albi de zăpadă. Ca în cazul tuturor ceremoniilor oficiale, cele două fete ale cuplului regal poartă părul pieptănat cu cărare într-o parte.

Felipe a devenit rege în 2014, după ce tatăl său, Juan Carlos, a abdicat după o domnie de aproape 40 de ani. El a moştenit o monarhie contestată, potrivit sondajelor, de unul din doi spanioli şi o ţară afectată de criză economică şi şomaj.

Născut la Madrid la 30 ianuarie 1968, prinţul Felipe a devenit la 22 ianuarie 1977 Alteţa regală prinţul de Asturia, prinţ de Gerona, duce de Montblanc, conte de Cervera, prinţ de Viana, Lord de Balaguer.

În 2004, el s-a căsătorit cu Letizia Ortiz, acum în vârstă de 44 de ani, o jurnalistă divorțată, fără legături cu aristocraţia spaniolă. Letizia a cucerit repede inimile poporului, iar cuplul se bucură de popularitate în Spania, în ciuda controverselor în care a fost implicată familia regală.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Scandal în Parlament FOTO: Captură Video George Simion
Roger Waters FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg