Ce vrea să facă Charles cu Palatul Buckingham când va deveni rege. Elisabeta a II-a e nemuţumită de planurile lui

Ultima actualizare:

    Prinţul Charles va urca pe tron după moartea Reginei Elisabeta a II-afoto: AFP
Prinţul Charles va urca pe tron după moartea Reginei Elisabeta a II-afoto: AFP

Prinţul Charles vrea să facă schimbări majore când va deveni rege. Una dintre ele ţine de spaţiul de locuit al membrilor familiei reglae britanice, iar planurile lui Charles nu sunt pe placul mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Una dintre marile dorinţe ale lui Charles e să deschidă întreg Palatul Buckingham pentru public, dar şi Balmoral, reşedinţa reginei din Scoţia.  El mai vrea ca Prinţul Harry şi Kate Middleton să se mute din Palatul Kensington la Castelul Windsor. Însă, dacă ducii de Cambridge sunt de acord cu decizia lui Charles, Regina nu e mulţumită  de ideile fiului său, notează mirror.co.uk. 

Momentan, Palatul Buckingham este una dintre reşedinţele Reginei, deşi în ultimele luni a locuit la Windsor. Buckingham, situat în centrul Londrei, este deschis pentru public numai în perioada în care Regina nu se află acolo, în principiu vara, şi numai camerele unde se organizează întâlniri oficiale, sala tronului, coridoarele de la parter şi grădinile pot fi vizitate. Cele 775 de camere ale palatului sunt ocupate cu birouri ale reginei şi angajaţilor, iar 52 de dormitoare sunt destinate familiei regale şi invitaţilor. Charles vrea să schimbe însă acest lucru şi să reducă semnificativ spaţiul de locuit, pentru a permite accesul publicului. 

Prinţul va păstra un apartament pentru el şi Camilla, dar nu va fi un spaţiu mare.  Momentan, el şi soţia lui îşi împart timpul între Clarence House din Londra şi Highgrove din  Gloucestershire.

Una dintre probleme este însă faptul că trebuie găsit loc pentru toţi membri familiei regale. "Toată lumea e de acord că nu are sens să ai atâtea proprietăşi, dar nu le poţi înstrăina pe toate, pentru că atunci când membri mai mici vor creşte, vor avea şi ei nevoie de un spaţiu al lor", a declarat o sursă. De altfel, se pare că, în planurile de reamenanjare, prinţesele Beatrice şi Eugenie au rămas deja pe dinafară. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net