Charles, poză document de Ziua Mamei, prima din viața lui fără regină. „Iubita mea mama”

Ultima actualizare:

Familia Regală a Marii Britanii a postat, duminică, pe o rețea socială, două fotografii. Regele Charles a ținut astfel să marcheze Ziua Mamei, prima fără Regina Elisabeta a II-a. Gestul său a fost repetat și de regina consoartă Camilla, care a postat și ea o poză alături de mama ei.

Regele Charles al III-lea, la prima Zi a Mamei fără regina Elisabeta.
Regele Charles al III-lea, la prima Zi a Mamei fără regina Elisabeta.

Duminica aceasta Regele Charles al III-lea marchează prima zi a mamei pe care Majestatea Sa o va petrece fără „iubita sa mamă”, scrie Metro.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Familiei Regale a Marii Britanii, regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla și-au arătat sprijinul față de persoanele care și-au pierdut părinții, postând fiecare câte o forografie cu mamele lor.

Charles a ales o fotografie din copilăria sa în care apare alături de mama sa. Regina Elizabeta a II-a este zâmbitoare și este foarte tânără, în timp ce Charles are vârsta de aproximativ doi ani.

„Tuturor mamelor de pretutindeni și celor cărora le este dor de mamele lor astăzi, ne gândim la voi și vă dorim o zi a mamelor specială”, se arată în postare.

În fotografie, regina poartă o rochie gri deschis, cu perle în jurul gâtului și coafura care a devenit stilul ce a caracterizat-o pe parcursul întregii domnii. Copilul Charles, în rochiță albă, stă în picoare, în brațele mamei sale, zâmbind larg, în timp ce regină îl ține cu blândețe de mână.

image

În cea de-a doua fotografie apare regina consoartă Camilla alături de regretata sa mama, Rosalind Shand, care a murit în 1994.

Decesul Reginei Elisabeta 

La 8 septembrie 2022, Elisabeta a II-a, regina Regatului Unit, cel mai longeviv monarh britanic, a murit la vârsta de 96 de ani la Castelul Balmoral din Scoția.

La vârsta de 73 de ani, Charles a devenit rege al Regatului Unit și șeful de stat al altor 14 tărâmuri, inclusiv Australia, Canada și Noua Zeelandă.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net