China coronavirus: Victimele sunt incinerate rapid, fără slujbă. Familia nu are voie să își ia adio de la rude

image
Victimele infectate cu coronavirus din China sunt incinerate imediat după deces, fără a avea parte de o slujbă funerarăFoto: AFP

Informații șocante! Victimele care au murit din cauza coronavirusului în Wuhan, China, sunt incinerate cât mai repede, fără a avea parte de o slujbă și o ceremonie funerară normală. Guvernul chinez a interzis înmormântările și alte activități care au legătură cu acestea, după ce numărul deceselor a început să crească alarmant.

305 oameni au murit până acum din cauza coronavirusului apărut în decembrie în Wuhan, din China. Autoritățile chineze sunt în stare de alertă și au recurs la măsuri drastice. Comisia Națională de Sănătate din China (NHC) a anunțat noi reguli, sâmbătă (1 februarie), privind victimele care mor în urma infectării cu coronavirus. Cadavrele sunt incinerate rapid, fără ca familia să își poată lua rămas bun de la cei dragi, potrivit BusinessInsider. Înmormântările au fost interzise în acest moment în China. 

Potrivit noilor reguli impuse de Comisia Națională de Sănătate din China, atunci când o persoană infectată moare în urma complicațiilor, medicii și toți angajații din respectiva clinică sunt obligați să se dezinfecteze imediat. Cadavrul este izolat și nimeni nu mai are voie să intre în contact cu el. Doctorii sunt cei care emit un certificat de deces pentru a anunțat familia victimei care a murit din cauza cornoavirusului. Apoi, victima va fi incinerată de către o firmă funerară, însă familia nu are voie să ia parte la acest proces. 

Primul deces în urma infectării cu coronavirus din afara Chinei, confirmat sâmbătă

Numărul deceselor crește, iar oamenii de știință nu au găsit încă un leac pentru coronavirusul care a ajuns acum și în Europa. Au fost confirmate cazuri în Germania, Marea Britanie, Spania și Italia. 

În total, 14.380 de oameni au fost infectați cu virusul care s-a răspândit în toată China, dar și în alte zeci de țări. Sâmbătă (1 februarie), a fost confirmat primul deces în urma infectării cu coronavirus din afara teritoriului chinez. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani din Filipine

Citește și

Coronavirus. Lumea este în alertă: zboruri anulate, străini extrași din China

China a deschis primul spital special pentru coronavirus

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
h 52574265 jpg
image
image
image
image
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID
Remus Dobra, preotul mort în accidentul de pe autostradă. Sursa foto: Observator