Cum a reacționat soția lui Bill Gates la donația bossului Facebook

image
Mark, micuţa Max şi Priscilla, o familie mai săracă cu 45 de miliarde de dolari, dar bogată spiritual

Mark Zuckerberg (31 de ani) a devenit tătic marți, 1 decembrie, și a anunțat fericitul eveniment, unde altundeva?, pe contul său de Facebook. Mai mult decât vestea venirii pe lume a micuței Max a impresionat însă anunțul bossului Facebook că va dona 45 de miliarde de dolari. Printre primii care au reacționat a fost soția lui Bill Gates, care a avut un singur cuvânt pentru a descrie decizia lui Zuckerberg: WOW!

Melinda Gates i-a transmis felicitările ei și ale fondatorului Microsoft pentru fericitul eveniment. ”Mark și Priscilla: felicitări! Suntem încântați pentru voi doi! Creșterea copiilor noștri este cea mai mare aventură și cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată împreună. Veți fi niște părinți minunați”, a scris Melinda la postarea lui Mark Zuckerberg.

Soția lui Bill Gates, ea însăși cunoscută pentru acțiunile caritabile, s-a declarat impresionată de gestul fondatorului Facebook de a dona 45 de miliarde de dolari. ”Cât despre decizia voastră de a dărui cu atâta generozitate, primul cuvânt care îmi vine în minte este WOW! Exemplul pe care îl dați astăzi ne inspiră pe noi toți. Avem încredere că Max și toți copiii care s-au născut astăzi vor crește într-o lume mai bună decât cea pe care o vedem acum. Așa cum spui și tu, «semințele pe care le plantăm acum vor crește». Munca ta își va arăta roadele în anii care vor veni”, a mai scris Melinda Gates.

Mark Zuckerberg donează 45 de miliarde de dolari

Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla au devenit părinți marți, 1 decembrie. Fondatorul Facebook a postat pe contul său de pe celbra rețea de socializare o scrisoare pentru fiica sa. "Este o lume în care generația noastră poate contribui la progresul potențialului uman și la promovarea egalității, la vindecarea bolilor, la introducerea învăţământului personalizat, la producerea de energie din surse regenerabile, la conectarea oamenilor, la reducerea sărăciei, la construirea unor comunităţi speciale şi înţelegerea între naţiuni", a scris Mark.

Cu o avere estimată de Forbes la 46.5 miliarde de dolari, omul de afaceri s-a angajat să doneze 99% din acțiunile sale la Facebook - a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – ”pentru ca în timpul vieții noastre și împreună cu mulți alții să îmbunătățim această lume pentru generația viitoare”.

image
Mark și Priscilla Zuckerberg au devenit părinții micuței Max marți, 1 decembrieFoto Arhivă Personală
cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
panouri fotovoltaice
Fondul Monetar International FMI FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg