Cum se pregătește Kate Middleton să fie regină. Garderoba o dă de gol

Ultima actualizare:

    De ceva vreme, Kate Middleton și-a schimbat garderobaFoto: Getty
De ceva vreme, Kate Middleton și-a schimbat garderobaFoto: Getty

Deși până când va deveni William rege mai este ceva timp, Kate Middleton (36 de ani), soția acestuia, pare că deja se pregătește pentru cel mai important rol al vieții sale, acela de regină. De ceva vreme, garderoba acesteia s-a schimbat considerabil și, potrivit specialiștilor, s-a inspirat din cea a Elisabetei a II-a.

Mare iubitoare de branduri britanice, de designeri de top, dar și de modă accesibilă ca preț, Kate și-a schimbat stilul vestimentar puțin câte puțin. Este de opt ani în familia regală, dar din luna octombrie a acestui an, de când s-a întors la îndatoririle regale după nașterea celui de-al treilea său copil, specialiștii au observat modificări subtile în preferințele sale. Acest lucru nu a însemnat o garderobă total nouă, ci o atenție deosebită acrodată hainelor pe care a decis să le poarte din nou în public. 

Poziția lui Kate în ierarhia familiei regale s-a schimbat de când Regina Elisabeta a II-a i-a cedat o parte din îndatoriri lui Charles și de când Meghan Markle, și ea o împătimită a modei, a intrat oficial în familie. Hainele Ducesei de Cambridge au căpătat o direcție care reflectă viitorul ei rol, cel de regină, notează The Irish Independent în analiza sa.

Soția prințului William pare că urmează traseul dictat de Elisabeta a II-a și anume preferința suveranei britanice pentru culorile puternice sau chiar reinterpretări ale hainelor purtate de bunica soțului său.

Citește și: 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net