Detalii înfiorătoare! Cum a fost găsit cadavrul Prințesei Diana după accident

Ultima actualizare:

    Trupul neînsuflețit al Prințesei Diana ajunsese de nerecunoscut Foto: Getty
Trupul neînsuflețit al Prințesei Diana ajunsese de nerecunoscut Foto: Getty

La 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, ies la iveală tot mai multe detalii despre tragicul eveniment care a marcat atunci familia regală britanică. Staff-ul prințesei a mărturisit că înainte de fi văzut de Charles, cadavrul Dianei a trebuit aranjat, întrucât ajunsese să arate deplorabil.

Colin Tebbutt (77 de ani) a fost primul membru al staff-ului Dianei care a putut sosi mai devreme în Paris, unde a avut loc tragicul accident. El a declarat că nu putea permite ca familia regală și Prințul Charles să vadă trupul neînsuflețit al Dianei în starea de degradare fizică în care ajunsese după moarte. El a mărturisit că s-a îngrozit atunci când a văzut-o pe prințesă lungită pe patul de spital, fără suflare și în timp ce doar capul i se zărea de sub păturile cu care fusese învelită.

Diana a murit la vârsta de 36 de ani, iar chipul său angelic nu fusese afectat de tragicul accident, însă orele în care a stat în camera sufocantă de spital își puseseră amprenta asupra cadavrului ei.

Colin a cerut ajutorul unui gropar francez pentru a-i aplica un machiaj pe chip înainte ca familia regală să sosească. Când a venit și majordomul prințesei, Paul Burell, el s-a ocupat de aranjarea părului acesteia și a pus trandafiri pe pat.

Tebbutt a mărturisit că a fost șocat când a văzut că lumea începea să se cațere până la ferestre și chiar pe acoperișurile clădirilor din jur, pentru a vedea trupul neînsuflețit al Dianei. Acest lucru nu trebuia permis, în opinia majordomului, așa că a încercat să ia unele măsuri. Oamenii nu trebuiau să o vadă în acea stare.

„Când am ajuns, ea arăta mult mai bine, dar fusese cea mai fierbinte zi din an, iar camera era ca un cuptor. Paul Burell i-a aranjat părul bine, apoi a pus trandafiri pe pat. Apoi, spre oroarea mea, am văzut cum oamenii se cățărau până pe acoperișuri. Se aflau la o oarecare distanță, dar tot se putea vedea. Nu erau nici jaluzele, așa că am cerut să se pună niște pături la ferestre”, a declarat Colin, potrivit Daily Star.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net