Dezvăluirile din cartea Prinţului Harry, benefice pentru Camilla. Cum o va ajuta ceea ce scrie despre ea

Cartea Prinţului Harry va ieşi de Crăciun, anul acesta şi se pare că, în ea, fiul cel mic al Prinţesei Diana va face dezvăluiri care îi înspăimântă pe membrii familiei regale. Volumul ar putea, însă, să fie de folos Camillei Parker Bowles, într-un mod neaşteptat.

Camilla, alături de Charles şi Harry foto: AFP
Camilla, alături de Charles şi Harry foto: AFP

Prinţul Harry a primis că va publica o cartea autobiografică intimă şi emoţionantă, au declarat editorii care se ocupă de volum. În carte, Harry spune că a prezentat adevărul aşa cum este el şi complet.

“Am scris cartea asta nu ca un prinţ, ci ca bărbatul care sunt azi. Am avut multe roluri de-a lungul vieţii mele şi voi spune povestea completă, cu bune şi rele, toate greşelile făcute şi lecţiile învăţate”, a spus Harry.

E normal, aşadar, ca fanii familiei regale să aşteaptă cu sufletul la gură lansarea. Se pare însă că membrii famliei nu sunt prea încântaţi, însă, pentru că Harry e dispus să spună multe secrete, care nu i-ar pune într-o lumină prea bună. Desigur, unul dintre personajele despre care se crede că prinţul nu va avea prea multe cuvinte bune este soţia tatălui său, Camilla Parker Bowles, mai ales prin prisma relaţiei ei tensionate cu mama lui Harry, Prinţesa Diana.

Motivul pentru care Camilla nu va fi afectată de cartea lui Harry

Cu toate acestea, se pare că, orice ar spune de rău Harry despre soţia lui Charles, acest lucru ar putea să fie în favoarea Camillei. Conform expertului regla Jonathan Scaredoti, Harry şi Meghan Markle nu sunt deloc populari în Marea Britanie, iar ceea ce spune prinţul, dacă decide că critice pe cineva, ar putea avea un efect negativ asupra lui. Astfel, dacă Harry o ia în colimator pe Camilla, soţia lui Charles ar avea de câştigat.

Charles, Camilla şi Regina, alături de Meghan, Harry şi William foto: AFP
Charles, Camilla şi Regina, alături de Meghan, Harry şi William foto: AFP

“Ar putea să îi afecteze reputaţia Camillei, depinde de ce zice. Nu ştiu dacă va scrie despre ea lucruri de rău. Dar cred că ar putea chiar să aibă efectul invers. Harry şi Meghan nu sunt deloc iubiţi în Marea Britanie. Cred că dacă Harry va scrie lucruri de rău despre Camilla, asta va face publicul britanic să o accepte mai uşor. Ar putea face ca popularitatea lui să scadă, iar a ei să crească. Orice încercare de a discreditat-o ar putea să aibă un efect negativ asupra lui Harry”, a spus Jonathan Sacerdoti, notează mirror.co.uk.

Camilla Parker Bowles va purta titlul de Regină consoartă

Camilla Parker Bowles se bucură de o apreciere din ce în ce mai mare a cetăţenilor din Marea Britanie, deşi iniţial ea nu a fost iubită de public, din cauza relaţiei ei cu Charles, pe când acesta era însurat cu Diana.

Camilla şi Charles s-au căsătorit în 2005, după o relaţie care ar fi început, de fapt, în anii 1970. De-a lungul anilor, ducesa de Cornwall s-a dovedit a fi un membru de încredere al familiei regale, iar publicul a început să o aprecieze. Dovada clară că şi Regina Elisabeta a II-a o consideră o persoană de sprijin e decizia suveranei ca soţia lui Charles să devină Regină Consoartă, în momentul în care prinţul va urca pe tron. Iniţial, ea nu ar fi purtat acest titlu, datorită faptului că Charles fusese căsătorit cu Diana. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net