Ea e cea mai tânără miliardară din lume! Ce stil de viață luxos duce

simeon stalpnicul png
Deși are doar 20 de ani, tatăl ei i-a oferit o avere impresionantăFoto: Instagram

Alexandra Adresen (20 de ani) este considerată cea mai tânără miliardară din lume. Dacă arunci o privire pe contul său de Instagram n-ai cum să nu observi luxul în care trăiește, vacanțele fabuloase pe care le petrece și care este pasiunea sa cea mai mare: călăritul.

În cele mai multe dintre fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare, Alexandra își dezvăluie stilul luxos de viață, locurile fantastice unde își petrece vacanța și dragostea sa pentru îngrijirea cailor, după cum este precizat pe site-ul celor de la The Sun.

Îi plac foarte mult animalele după cum se pare, fiindcă nu ratează nicio ocazie să nu păstreze o amintire fotografică din locurile exotive unde le întâlnește. nu este genul de persoană care să stea departe de luminile reflectoarelor. În anumite imagini, ea apare alături de prieteni pe covorul roșu de la diverse evenimente mondene.

simeon stalpnicul png
Alexandra este pasionată de îngrijirea cailor și de călărieFoto: Instagram

Viața ei s-a schimbat radical în momentul în care tatăl său i-a transferat 42% din acțiunile companiei sale, Ferd, pe numele ei. La fel a procedat și cu sora Alexandrei, căreia i s-a oferit tot 42% din acțiuni. Alexandra este originară din Oslo (Norvegia), familia tatălui ei îmbogățindu-se din afacerea cu țigări. Au condus un brand renumit în Norvegia, Tiedemanns.

simeon stalpnicul png
Își petrece vacanțele în locuri exoticeFoto: Instagram

După cum a povestit chiar tânăra brunetă pe rețeaua de socializare, animalele i-au făcut întreaga copilărie mai frumoasă: „Obișnuiam să ducem cei doi ponei, Pinocchio și Spike, pe o insulă unde aveam o casă de vacanță. Acolo, se jucau liber pe proprietatea noastră.”

simeon stalpnicul png
Tatăl său i-a transferat pe numele ei 42% din acțiunile propriei companiiFoto: Instagram

Ea a încățat să călărească de la o vârstă fragedă, iar acum, a devenit o dresoare de succes care a câștigat numeroase competiții. în ciuda faptului că deține o avere de 1,17 miliarde de dolari și studiază la Universitatea din Amsterdam, este nesigură în ceea ce privește planurile de viitor.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
visarion alexa
Dmitri Peskov FOTO EPA-EFE
pistol cu bile jpg
image
image
image
image
Loredana Zainea (sursa FOTO Facebook)
Marian Gaspar webp
metode de contracepție
taifun filipine jpeg
cub gheorghe dinică monica melencu png
reconstituire crime caracal dinca anchetatori jpeg