El este cel mai tânăr pictor din lume! La vârsta de 1 an, micuțul din Africa are propriul său studio

Ace-Liam Nana Sam Ankrah, un băiețel în vârstă de 1 an din Ghana, Africa, a fost numit cel mai tânăr pictor masculin din lume! Cu peste 20 de tablouri create de el, micuțul a vândut în total 15 opere și urmează să găzduiască o licitație în curând. De asemenea, micuțul are propriul său studio!

Ace-Liam Nana Sam Ankrah a fost numit cel mai tânăr pictor din lume / foto: Instagram
Ace-Liam Nana Sam Ankrah a fost numit cel mai tânăr pictor din lume / foto: Instagram

La vârsta de 1 an și 152 de zile, micul Ace-Liam Nana Sam Ankrah din Ghana, Africa, a fost onorat oficial cu titlul de cel mai tânăr artist masculin din lume! Mama sa, Chantelle Kuukua Eghan, care este ea însăși artistă de opt ani de zile, a declarat că și-a dat seama pentru prima dată de talentul băiețelului când avea doar șase luni. Copilul a fost premiat oficial cu acest titlu pe data de 20 mai, după cinci luni de așteptare pentru ca Guinness World Records (GWR) să ratifice încercarea lor.

Cel mic, care va împlini doi ani în iulie, a trebuit să facă parte dintr-o expoziție profesională deschisă publicului și să-și vândă operele pentru a se califica în rândul celor care se află în competiție pentru record.

„„El a reușit să pună Ghana pe hartă”

Astfel, din decembrie anul trecut până la începutul lunii ianuarie, lucrările sale au fost expuse la Muzeul de Știință și Tehnologie din capitala Accra, iar Ace-Liam a vândut nouă dintre cele 10 piese expuse și a primit chiar și o comandă din partea primei doamne, Rebecca Akufo-Addo, care a participat la expoziție.

În total până acum, băiețelul a vândut 15 tablouri și urmează să organizeze în curând o licitație. „Picturile sale arată pe cineva care este intrigat să descopere lucruri. El a reușit să pună Ghana pe hartă când vine vorba de artă”, a declarat Chantelle Kuukua Eghan, mama lui, potrivit publicației BBC.   

De asemenea, Chantelle îi sfătuiește pe părinți să încurajeze și să sprijine interesele copilului lor, indiferent cât de devreme apar acestea. Ace-Liam are propriul său studio, făcut pentru el de mama sa, și este gata să-și creeze următoarea capodopera.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
edi iordanescu sportpictures1 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
555 (15) jpg
62443480 jpg
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
gradina freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net