Fată de 19 ani, arsă de vie pentru că nu a vrut să se mărite

Ultima actualizare:

    O fată din Pakistan a fost arsă de viefoto: Getty
O fată din Pakistan a fost arsă de viefoto: Getty

O adolescentă de 19 ani din Pakistan a fost arsă de vie după ce a refuzat cererea în căsătorie a unui bărbat mult mai în vârstă decât ea. Nu este pentru prima oară când se ia o asemenea decizie din cauza unui refuz în ceea ce privește un mariaj aranjat.

Maria Sadaqat, o tânără învățătoare, a fost atacată în propria casă de un grup de bărbați, duminică, 29 mai, și a murit miercuri, 1 iunie, într-un spital din Islamabad, informează BBC. Familia acesteia a anunțat că fata a refuzat propunerea de a se căsători a fiului proprietarului școlii în care preda. Oamenii au spus că acest tip de atacuri sunt destul de des întâlnite.

O anchetă a fost deja demarată, iar tatăl victimei a declarat că unul dintre atacatori a fost chiar proprietarul școlii, părintele bărbatului refuzat. Poliția le-a spus celor de la BBC că tânăra a fost bătută și stropită cu petrol, iar apoi i-au dat foc.

Maria a suferit arsuri pe 85% din suprafața corpului. Mătușa fetei a povestit: "Ea preda la școală, iar proprietarul a trimis o cerere în căsătorie din partea fiului său, care era căsătorit la acea vreme și are și o fetiță. Tatăl Mariei a refuzat propunerea, iar ei s-au răzbunat în acest fel."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net