Focuri de armă la Casa Albă! Donald Trump, evacuat de urgență în timp ce susținea o conferință de presă

Donald Trump a părăsit brusc conferința de presă pe care o susținea la Casa Albă
Donald Trump a părăsit brusc conferința de presă pe care o susținea la Casa Albă

S-au auzit focuri de armă la Casa Albă, luni, iar președintele Donald Trump a fost evacuat de urgență din sala de conferințe unde ținea un discurs în fața presei. Incidentul armat a avut loc în afara complexului prezidențial, lângă gard, iar unul dintre ofițerii Secret Service a fost rănit.

Un incident armat, care a avut ieri loc lângă Casa Albă, l-a făcut pe preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, să părăsească brusc o conferinţă de presă la doar trei minute după ce o începuse. Preşedintele a părăsit brusc și fără vreo explicație sala de briefing a Casei Albe la aproape trei minute după ce începuse să vorbească. Asta după ce un agent al serviciului de securitate i-a cerut să iasă, transmite Digi24.

Focuri de armă la Casa Albă! Donald Trump: „Forțele de ordine au împușcat pe cineva”

„A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe", a declarat Trump reporterilor după ce s-a întors câteva minute mai târziu. "Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul şi suspectul este acum în drum spre spital (...). Nu vă pot spune încă nimic despre starea suspectului", a declarat el. El a mai spus că situaţia se afla "foarte bine sub control" şi că nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, care a avut loc "lângă gard dar în afara complexului". "Aţi fost surprinşi, eu am fost de asemenea surprins, cred că este probabil destul de neobişnuit", a spus Trump, adăugând că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala de conferințe. "Nici măcar nu m-am gândit să nu mă mai întorc".


    Donald Trump a părăsit brusc conferința de presă pe care o susținea la Casa Albă
Donald Trump a părăsit brusc conferința de presă pe care o susținea la Casa Albă

Donal Trump a spus că se simte în siguranță: „Par eu zdruncinat?”

Secret Service a anunţat ulterior pe Twitter că unul dintre ofiţerii săi a fost de asemenea dus la spital ca urmare a incidentului armat. Complexul a fost închis în urma incidentului.

În urma focurilor de armă care s-au auzit, luni, la Casa Albă, în timp ce Donald Trump susținea o conferință de presă, preşedintele a mai spus că el crede că suspectul era înarmat, dar încă nu cunoaște detaliile, precum tipul de armă sau dacă el a fost ţinta vizată. Trump a mai adăugat că oficialii vor difuza alte informaţii mai târziu. El a lăudat serviciile secrete şi a spus că se simte în siguranţă. "Par eu zdruncinat?", a întrebat el retoric, răspunzând la întrebarea dacă a fost afectat de împuşcături.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg