Ham-ham! Am ieşit la picnic

image
“Ce derutat sunt! Nici nu ştiu ce să mănânc mai întâi”

Viaţă de câine să tot ai în condiţiile astea! În zilele toride de vară căţeluşii merită să fie răsfăţaţi la maximum. Dacă unii aleg să iasă la iarbă verde, alţii simt nevoia să se răcorească la piscină sau pe placa de surf.

Un răsfăţ pentru blăniţe! A început oficial vacanţa de vară, iar simpaticele patrupede sunt în culmea fericirii. Când vine vorba de căţeluşii lor, unii nici nu se uită la bani şi aruncă sume astronomice pe distracţia şi confortul patrupedelor. Chiar şi când pleacă în concedii, cei cu dare de mână nu-şi neglijează potăile de acasă.

image
“Mmmm, să nu mă invidiaţi, dar sunt obosit”

Aceştia plătesc până la 2.000 de dolari (7.866 de lei) bonelor în grija căroria le lasă câteva zile, ca să-i scoată la iarbă verde şi în parc. Bailey, un terrier de 4 anişori, este unul dintre norocoşii care profită că a rămas singurel acasă. Văzând că vremea de afară e plăcută pentru o relaxare, Bailey a zbughit-o la picnic în parc. A pregătit numai preparate sofisticate - de la frigărui de pui, fripturi suculente cu garnitură de morcovi şi plăcinte cu carne de vânat până la căpşuni, creveţi pe grătar şi caviar. De pe păturică n-au lipsit deserturile şi mâncarea în aspic. Totul a fost „stins” cu un pahar de vin special pentru căţei, ţinut la rece. După o asemenea masă copioasă, blănosul s-a întins cu burtica la soare pe şezlong. Vântul, care a adiat uşor, a fost numai bun să tragă un pui de somn. Bailey nu este singurul căţeluş care caută diferite distracţii să scape de caniculă vara asta. Bella, Jimmy şi Zizi şi-au făcut din timp planurile de vacanţă şi se răcoresc la piscină, la surf şi în croazieră.

Dulăii se bălăcesc la piscină

image
“Să mă vezi ce salt fac acum!”

Căţeluşa Bella, din rasa Labrador,  s-a topit deja de căldură. Abia aştepta să se deschidă piscina de la Centrul pentru căţei BatterSea din Londra ca să se răcorească. Patrupedul de 2 ani se bălăceşte de zor în bazinul cu apă, încât cu greu, stăpânul ei, care cheltuieşte până la 50 de dolari pe zi (196 de lei), o mai poate scoate din apă. Bella şi-a făcut şi câţiva prieteni, alături de care participă la concursuri de înot. 

Cei mici se înscriu la cursuri de surf

image
“Sunt regele valurilor!”

Şcoala de surf din San Diego, California, e neîncăpătoare încă de când s-a dat startul sezonului estival. Căţeluşii au decis că-i timpul să demonstreze că se pricep de minune şi la surf, nu doar la prinderea discului sau la înot. Jimmy şi-a tras antrenor personal, care-i costă pe stăpânii săi peste 30 de dolari (118 lei) şedinţa, să-l înveţe să stăpânească placa de surf şi să taie valurile mării ca un profesionist.

Alţii pleacă în croazieră cu prietenii

image
“Care-i tortul meu?!”

Briza mării le flutură blăniţa, iar soarele îmbietor le dă poftă de distracţie. Croaziera de o zi pentru patrupede a convins-o şi pe Chao Ni, din Coreea de Sud, să-i facă prima aniversare a lui Zizi, un cocker spaniel de un anişor, pe un iaht. Tot deranjul a costat-o pe tânără circa 800 de dolari (3.147 de lei), în care sunt incluse biletele invitaţilor şi mâncarea. 

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
cub mircea bravo png
Petrescu2 jpg
Reuven Azar si Bogdan Aurescu jpeg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg