I-au spus că fața ei este dezgustătoare! Ce a făcut apoi i-a lăsat fără cuvinte

image
Videoclipul realizat de Em Ford i-a uimit pe internauțifoto: captură video

Em Ford, o tânără care suferă de acnee, a publicat o imagine pe o rețea socială în care apare nemachiată. Comentariile răutăcioase nu au încetat să apară. Tânăra s-a simțit îngrozitor când le-a citit și a hotărât să le răspundă într-un mod inedit.

Imaginea cu Em Ford nemachiată, cu fața afectată de acnee, nu i-a încântat pe internauți. Aceștia i-au lăsat peste 100.000 comentarii la fotografii precum: „Nici nu mă pot uita la ea”, „Ce naiba e în neregulă cu fața ei?”, „Serios, s-a spălat vreodată pe față?” sau „Arăți „Dezgustător”.

Iată ce a făcut Em

În urma acestora, tânăra a pornit o campanie prin care susține tinerii din toată lumea care suferă de acnee. Aceasta s-a filmat, în primă fază, nemachiată. În videoclip apar comentariile răutăcioase. Apoi, Em Ford începe să se machieze, punându-și pe față o adevărată mască de fond de ten. La această imagine, Em a primit comentarii precum „Ești atât de frumoasă” și „Ești foarte drăguță”, însă după ce au văzut întregul procedeu de machiaj, internauții au revenit la părerile anterioare: „Acest lucru ar trebui să fie ilegal (machiajul, n.r.)”, spune unul dintre ei, dezgustat de faptul că și-a acoperit acneea. „Imaginează-ți cum este să te trezești alături de ea”, au mai spus cei care au văzut pozele.

Spre finalul videoclipului, Em se demachiază din nou, influențată de comentariile primite. Aceasta este, din nou, numită frumoasă de cei care au aceleași probleme ca și ea. Mesajul campaniei este unul foarte simplu: „Ești frumoasă. Nu lăsa pe nimeni să te facă să gândești altfel, nici măcar pe tine însăți”.

Cu această ocazie, Em a început să vorbească despre ce a influențat-o să realizeze această campanie și despre expriența ei cu acneea: „Când pielea mea a devenit problematică, anul trecut, am început să mă ascund, să simt că felul în care arăt este inacceptabil pentru social media. Atunci am realizat că trebuie neapărat să ma întreb de ce mă simt așa”, a spus Em, citată de Buzzfeed.

Tânăra a obținut foarte multă susținere pe internet prin intermediul acestui videoclip și a rămas surprinsă de numărul de oameni care au trecut sau trec prin acest lucru zi de zi: „Ceea ce m-a surprins și lucrul cu care am rezonat este cât de mulți oameni au simțit același lucru – faptul că și altora le era teamă să se arate așa cum sunt”, a adăugat ea.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
reghe corina caciuc jpeg
Exproprierile pentru inelul metropolitan Oradea a primit girul Consiliului Judetean Bihor foto CJ Bihor jpeg
Elvetia referendum vot alegeri FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png