Iată unde puteţi lua masa cu milionarii. Ce sumă trebuie să scoţi din buzunar

image
Valentino Garavani (87 de ani) - Avere: 1,5 miliarde $ Iahtul TM Blue One poate fi închiriat pentru două săptămâni cu tot cu echipaj cu 200.000 $

Cine nu a visat la o cină şi un ”pahar de vorbă” cu George Clooney şi frumoasa lui soţie, Amal? Sau câţi dintre noi nu şi-au dorit să simtă pe propria piele viaţa de bogătaş, la bordul iahtului de lux al designerului Valentino sau pe insula miliardarului Richard Branson? Totul poate deveni realitate dacă dispunem de sume cuprinse între 80.000 de dolari şi 500.000 $.

Lumea exclusivistă a celebrităţilor internaţionale îşi deschide larg porţile în acest sezon estival pentru oamenii de rând. Şi cum orice lucru pe lume îşi are preţul lui, iată care sunt ofertele lansate cu generozitate de bogătaşii dornici să socializeze cu oameni simpli. 

image
Iahtul TM Blue One

Designerul Valentino, în vârstă de 87 de ani, este vestit în întreaga lume datorită petrecerilor extravagante organizate la bordul iahtului său la care au participat Gwyneth Paltrow, Liz Hurley sau Anne Hathaway.

Iahtul TM Blue One este practic cea de a doua casă a lui Valentino şi a partenerului său Giancarlo Giammetti. Lung de 46 m, iahtul numit după numele părinţilor lui Valentino (Teresa şi Mauro) poate găzdui 10 persoane şi vine ”la pachet” cu un echipaj bine antrenat şi e decorat cu opere semnate de Pablo Picasso şi Andy Warhol. Evident farfuriile sunt din porţelan fin şi paharele de cristal sunt create special de Ralph Lauren.

Banii sunt apoi donaţi

image
George Clooney (58 de ani) - Avere: 500 de milioane $

Un pahar de tequila cu George Clooney (58 de ani) şi soţia lui, Amal (41 de ani), pe terasa vilei lor de pe malul lacului Como este o veritabilă provocare pentru oricine.

image
Vila Oleandra de pe lacul Como e estimată la 88 de milioane $ şi e deschisă pentru o degustare de tequila oaspeţilor generoşi.

Villa Oleandra a fost cumpărată în 2002 cu aproape 15 milioane $ şi este evaluată în prezent la 88 de milioane $. Prin cele 25 de camere ale conacului au trecut de-a lungul timpului Prinţul Harry şi Meghan Markle, Stella Mccartney, familia Beckham, Cindy Crawford, Brad Pitt şi Bono. Vara aceasta, familia Clooney a anunţat că organizează o cină în familie la vila lor la care vor participa cei care donează pentru o organizaţie non-profit care luptă împotriva discriminării. Conform Daily Mail, cina de vis poate costa între 500.000 $ şi un milion de dolari.

image
Insula Necker poate fi închiriată cu 80.000 de dolari pe noapte de 30 de persoane

O vacanţă de vis pe insula miliardarului Richard Branson (68 de ani). Insula Necker, din Insulele Virgine Britanice, este un veritabil magnet pentru vedete precum Mariah Carey, Kate Moss, Harry Styles şi pentru personalităţi mondiale de talia lui Ronnie Wood, Nelson Mandela, Jamie Murray sau Barack Obama. Branson a cheltuit 10 milioane de dolari să transforme insula într-o staţiune de lux care poate fi închiriată cu 80.000 $ pe noapte de către 30 de persoane. Acestea sunt deservite de o armată de angajaţi, se pot caza în Marea Vilă care are 10 dormitoare şi în cabanele de lux răspândite pe plajă.

image
Elton John (72 de ani) - Avere: 500 de milioane $

Şi Elton John (72 de ani) îşi pune la bătaie vila Dorane de 40 de milioane $, din Cap D’Antibes, pentru cei care sunt dispuşi să achite bilete de 10.000 $.

image
Vila Dorane, de lângă Nisa, deschisă pentru cei care donează 10.000 de dolari pentru fundaţia Elton John care luptă contra SIDA.

Dacă achită suma aceasta, oaspeţii pot lua cina în palatul de lângă Nisa, să mănânce la aceeaşi masă unde au mâncat Naomi Campbell, Rod Stewart şi Liz Hurley. Banii strânşi sunt donaţi integral fundaţiei Elton John care luptă contra SIDA.  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
catina cojani 2 jpg
Convoi de civili atacat in regiunea Zaporojie FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
vladimir putin Sursă: Profimedia
Noile monede cu portretul Regelui Charles al III-lea (foto: Facebook / The Royal Mint)
visarion alexa
bucatar
nicusor dan primar bucuresti jpeg
cub alexandru arsinel teatru png