Japonia, puternic afectată de ninsorile abundente. Sute de zboruri anulate

Ultima actualizare:

Vreme extremă în Japonia! Ninsorile abundente și frigul au dat și traficul aerian peste cap, peste 100 de zboruri interne fiind anulate. Deocamdată, cursele internaționale nu au fost afectate. 

FOTO: agerpres.ro
FOTO: agerpres.ro

Agenția de Meteorologie din Japonia a emis, astăzi, o avertizare pentru toate districtele din Tokio. Locuitorii celor 23 de zone din capitala Japoniei au fost avertizați asupra ninsorilor abundente. 

Astfel, având în vedere pericolul din cauza drumurilor îngheţate și pentru a fi evitate eventualele accidente rutiere, populaţia a fost îndemnată să dea dovadă de prudenţă sporită. În Tokyo şi în zona înconjurătoare căzuseră deja circa 6 cm de zăpadă până după-amiază, iar agenţia meteorologică niponă a avertizat că în următoarele 12 ore stratul de zăpadă ar putea atinge până la 10 cm. 

118 zboruri interne au fost anulate 

Un oficial de la aeroportul Haneda, unul dintre cele două aeroporturi din capitala japoneză, a declarat pentru AFP că 118 zboruri interne au fost anulate, fără a putea preciza câţi pasageri au fost afectaţi în total. Deocamdată nu au fost anulate zboruri internaţionale, conform agerpres.ro

Și insulele au fost afectate de vremea rea. În cea mai nordică insulă a Japoniei, Hokkaido, unde a nins timp de mai multe zile, este un adevărat haos în trafic.

Și la sfârșitul lunii decembrie, ninsorile abundente au provocat ambuteiaje, numeroase curse aeriene au fost anulate, iar circulaţia trenurilor a fost perturbată în mai multe regiuni din Japoniei, unde au fost înregistrate precipitaţii record.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net