La 7 ani face 16.867 $ dintr-o reclamă pe YouTube

Ultima actualizare:

    Everleigh Rose alături de mama ei, Savannah, care e prezentator de modă
Everleigh Rose alături de mama ei, Savannah, care e prezentator de modă

Este o adevărată divă la vârsta ei! Everleigh Rose Soutas, din Los Angeles, are 7 anişori şi recent a reînceput să meargă la şcoală. La doar 6 ani avea o avere estimată la două milioane de dolari, iar acum nu se deranjează decât dacă e plătită.

Everleigh Rose Soutas, din Los Angeles, California, ştie să facă bani, deşi nu are decât 7 anişori. Conform site-ului de analiză a copiilor bogaţi de pe reţelele sociale Bella Baby, ea se află pe primul loc la încasări din postări sponsorizate. Everleigh, care este filmată şi ”antrenată” de mama ei Savannah LaBrant, care e la rândul ei vedetă pe Instagram şi YouTube, încasează 16.867 $ pentru fiecare reclamă pe care o face pe canalul ei de YouTube. Este şi normal, având în vedere că este urmărită de 5,1 milioane de fani din întreaga lume. Însă ea nu este singura vedetă din familie. Sora ei de doar un anişor are propriul canal de YouTube şi vine tare din urmă.

Împreună cu sora ei, de un anișor
Împreună cu sora ei, de un anișor

Posie Rayne LaBrant nu vorbeşte încă, dar drăgălăşenia ei i-a cucerit pe mulţi. Apare în filmuleţele surorii ei şi o mai întrerupe pe mama ei de la prezentările de modă, iar asta i-a adus foarte mulţi admiratori: 1,7 milioane de abonaţi. Familia LaBrant este milionară având peste zece milioane în conturi datorită prestaţiilor depuse de ”partea feminină”. Şi asta pentru că tatăl trebuie să filmeze. Pe timpul pandemiei, Everleigh a început să dea lecţii de dans pentru micuţii din întreaga lume care o urmăresc. Graţia ei a făcut ca la fiecare film postat să înregistreze în medie 600.000 de aprecieri.

Everleigh, în prima zi de școală
Everleigh, în prima zi de școală

Deşi a început şcoala şi asta îi cam dă peste cap programul de ”divă”, Everleigh le promite de fiecare dată admiratorilor ei că va reveni cu un nou videoclip pe canalul de YouTube după ce îşi face temele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net