Mamă şi fiică au «furat» viaţa unei milionare

Ultima actualizare:

    Britanicele Laylah De Cruz şi mama ei Dianne Moorcroft au dat un tun de 1,4 milioane de euro, folosind o indentitate falsă
Britanicele Laylah De Cruz şi mama ei Dianne Moorcroft au dat un tun de 1,4 milioane de euro, folosind o indentitate falsă

O escrocherie de 1,4 milioane de euro! Un fotomodel de 31 de ani şi mama ei de 62 de ani  din Marea Britanie riscă puşcăria după ce au furat identitatea unei milionare. I-au vândut casa şi şi-au însuşit banii.

Incredibil, dar adevărat! Fotomodelul Laylah De Cruz a convins-o pe mama ei, Dianne Moorcroft, din Blackpool, să joace rolul milionarei Margaret Gwenllian Richards, de 85 de ani. Ea a făcut acest lucru după ce a pus la cale un plan diabolic. Ştia că Richards murise de câţiva ani şi casa ei, situată în Eagle Place, cartierul exclusivist Kensington, din Londra, era nelocuită. Aşa că şi-a pus în cap ca Dianne să se dea drept bătrâna şi să-i vândă locuinţa.

Laylah a luat legătura cu moştenitoarea casei, care trăieşte în oraşul Cambridge, şi a reuşit mai întâi s-o închirieze. Apoi, i-a făcut mamei sale acte false prin care şi-a luat identitatea bătrânei proprietare decedate. În cele din urmă, împreună, mamă şi fiică, au scos casa cu patru dormitoare la vânzare. Un cumpărător nu a întârziat să apară. După mai multe întâlniri cu agenţi imobiliari şi potenţiali clienţi, Laylah  şi Dianne au bătut repede palma cu unul dintre aceştia din urmă. Laylah şi Dianne i-au cerut doar să le transfere banii într-un cont deschis în Dubai, ca să li se piardă urma.

Când cumpărătorul şi-a dat seama că a fost victima unei escrocherii s-a adresat poliţiei. Hoaţele au fost repede prinse şi riscă să stea ani grei după gratii. S-a descoperit repede că Laylah De Cruz deschisese contul din Dubai, unde lucra ca fotomodel. S-a mers pe fir şi s-a ajuns rapid la Dianne Moorcroft, care jucase rolul milionarei Margaret Gwenllian Richards.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net