Mark Zuckerberg și Priscilla Chan au aniversat 7 ani de căsnicie! Unde și-a dus miliardarul soția

image
Mark Zuckerberg și soția lui au aniversat 7 ani de căsnicieFoto Instagram

Mark Zuckerberg (35 de), co-fondatorul Facebook, i-a făcut o surpriză soției lui, Priscilla Chan, cu ocazia aniversării a șapte ani de căsnicie. Cuplul se bucură de o frumoasă vacanță în Grecia, acolo unde au vizitat mai multe atracții turistice.

Co-fondatorul și directorul executiv al platformei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a avut o aniversare cu adevărat specială în familie! Miliardarul, în vârstă de 35 de ani, și soția lui, Priscilla Chan, în vârstă de 34 de ani, au sărbătorit nici mai mult nici mai puțin decât 7 ani de căsnicie, prilej cu care cel ce este poreclit „Zuck” în mediul virtual a luat atitudine și s-a gândit să își surprindă partenera de viață cu o vacanță. 

Așa cum a fost observat până în prezent, deși face parte din topul celor mai bogați oameni din lume, Mark nu este genul de persoană care să epateze, însă toți suntem curioși cum ar sărbători unul dintre ce mai înstăriți miliardari un eveniment de o asemenea factură. 

La aniversarea celor șapte ani de căsnicie, „părintele Facebook-ului” și-a dus soția în Grecia, unde au sărbătorit frumoasa ocazie. Mark a publicat ulterior și pe rețelele de socializare imagini din locația vizitată, din fața Partenonului. „Sărbătorim a 7 ani de căsnicie fericită la templul zeiței înțelepciunii”, a fost mesajul acesteia, care însoțea un „selfie” în care el și Chan zâmbeau din toată inima. 

image
De Ziua Mamei, Mark și partenera lui au vizitat Franța

Cei doi au sărbătorit, în prealabil, Ziua Mamei la începutul acestei săptămâni, la Paris, împărtășind în mediul online un alt selfie pe care l-au făcut în fața Muzeului Luvru. Chan și Zuckerberg s-au cunoscut la Universitatea Harvard, în 2003, când au început să se și întâlnească, înainte de ceremonia surprinzătoare a căsătoriei lor. Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume, însă fondatorul Facebook nu doar că are un succes remarcabil pe plan profesional, dar și pe plan personal este un om împlinit. Se iubește cu Priscilla Chan, un pediatru pasionat de proiecte caritabile, femeie pe care a luat-o în căsătorie în 2012 și care i-a dăruit doi copii, două fete, Maxima și August Chan Zuckerberg.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
podsiret Sursaarmataromana jpg
excutie cu ajutorul elefantului jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg