Meghan Markle, în război cu Camilla Parker. Gestul făcut care a înfuriat-o pe soţia lui Charles

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a vizitat joi National Theatre din Londrafoto: Instagram
Meghan Markle a vizitat joi National Theatre din Londrafoto: Instagram

Poate că Meghan Markle mai are puţin până se va "retrage" din familia regală britanică, dar încă mai naşte controverse şi face gesturi care duc la adevărate scandaluri în sânul Casei regale. Cel mai recent, fosta actriţă s-a certat cu Camilla Parker Bowles.

Meghan Markle a promis că nu va eclipsa un discurs planificat de Camilla, de multă vreme, despre violenţa domestică. Însă şi-a încălcat promisiunea şi a publicat o serie de fotografii cu o vizită la un teatru chiar în ziua în care ducesa de Cornwall a ţinut discursul care era pregătit de aproape un an. 

Deşi înţelegerea celor două era ca soţia lui Charles să fie singura în centrul atenţiei vineri (6 martie), Meghan nu a ţinut seama şi a cerut ca o serie de imagini realizate în timpul unei vizite private la National Theatre din Londra să fie publicate pe Instagram în aceeaşi zi. Gestul ducesei de Sussex a enervat-o pe Camilla, susţin surse din jurul familie regale, conform mirror.co.uk. 

"Munca pe care o depune Camilla e foarte importantă pentru ea. Decizia de a vorbi despre violenţa domestică la aniversarea de zece ani a organizaţiei Women of the World a fost una atent planificată. A muncit fără pauză în ultimii patru ani pentru a aduce această problemă în prim plan şi a ajuta victimele. Sigur, toată lumea ştia că Meghan şi Harry vor avea planuri,unele private, săptămâna asta, dar toată lumea a fost de acord că discursul Camillei e mult mai important", au declarat apropiaţi ai Casei Regale. 

Meghan a vizitat National Theatre joi, dar a decis să nu publice pozele atunci, pentru a nu umbri un alt eveniment la care a participat cu Harry, în aceea seară. Însă le-a publicat vineri, în ziua în care Camilla a ţinut discursul. 

Camilla Parker Bowles a ţinut un discurs despre violenţa domestică
Camilla Parker Bowles a ţinut un discurs despre violenţa domestică

Camilla Parker Bowles a decis din 2016 să facă violenţa domestică una dintre principalele teme ale activităţii ei publice, după ce a vizitat un centru cu femei abuzate. Ea a povestit că a avut chiar prietene care au fost victime la râdnul lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net