Meghan Markle, tot în tensiune cu Palatul Buckingham. Prințul Harry își vrea titlurile militare


    S-au stabilit în SUAFoto: Getty Images
S-au stabilit în SUAFoto: Getty Images

Meghan Markle este tot în tensiune cu Palatul Buckingham. În schimb, prințul Harry vrea să petreacă mai mult timp în Marea Britanie și titlurile militare pe care le-a pierdut.

Meghan Markle (39 de ani) este tot în tensiune cu Palatul Buckingham. Palatul Buckingham neagă că i-ar fi cerut acesteia să-și retragă numele de pe certificatul oficial de naștere al fiului său, Archie. Totul a început la 5 iunie 2019. La o lună după nașterea lui Archie, prințul Harry și Meghan au operat o schimbare în actul de naștere al micuțului. Potrivit ”The Sun”, soția prințului Harry ar fi scos prenumele ei, Rachel Meghan, de pe document, lăsând doar titlul oficial, ”Alteța sa regală ducesa de Sussex”. Echipa de relații cu publicul a cuplului a acuzat familia regală că a vrut să șteargă numele lui Meghan pentru a satisface protocolul. Însă Palatul Buckingham a negat aceste acuzații. O sursă apropiată Coroanei a explicat că schimbarea a fost operată de fostul birou al Ducelui și al Ducesei de Sussex. Nu a fost vorba de nici unprotocol. Relațiile dintre Meghan Markle și familia regală nu par să se îmbunătățească.

Meghan Markle, desființată de un fotograf cu care a lucrat: «O actriță de mâna a doua cu pretenții de Hollywood»

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

Prințul va reveni în

În iulie, prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, va reveni în Marea Britanie pentru a asista la inaugurarea unei statui a mamei sale, prințesa Diana. El nu va fi însoțit de Meghan Markle. Prințul Harry vrea să petreacă mai mult timp în Marea Britanie și să păstreze titlurile militare pe care le-a pierdut. În ianuarie, anul trecut, Meghan Markle și prințul Harry au șocat lumea când au anunțat că renunță la înaltele lor roluri din sânul familiei regale britanice. Ei s-au stabilit apoi în California, SUA, împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de 1 an. Meghan Markle este tot în tensiune cu Palatul Buckingham și acum după un an.

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Survivor Romania webp
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg