Melania Trump împlinește 52 de ani! Cum arată acum Prima Doamnă care a pozat nud

Ultima actualizare:

Melania Trump, soția fostului președinte Donald Trump, împlinește 52 de ani pe 26 aprilie. Melania s-a aflat mereu în centrul atenției, chiar înainte de a deveni soția lui Trump. Iată povestea primei doamne care a pozat goală pentru coperta unei reviste și a defilat pentru cele mai renumite case de modă ale lumii. 

Melania Trump împlinește 52 de ani pe 26 aprilie
Melania Trump împlinește 52 de ani pe 26 aprilie

Melania Trump, născută Melania Knauss, a venit pe lume la data de 26 aprilie 1970 în Novo Mesto, Iugoslavia. Ea a copilărit aici, având un tată care se ocupa cu vânzarea mașinilor și o mamă pasionată de modă, preocupată cu designul vestimentar. A urmat cursurile unei facultăți din Ljubljana timp de un an, apoi le-a abandonat pentru a începe o carieră ca model. A devenit cunoscută în Slovenia, și ulterior în alte țări ale lumii, sub numele de Melania Knauss. 

Citește și: Suma uriașă cu care s-ar alege Melania Trump dacă ar divorța de Donald Trump 

Melania a pozat goală în avionul privat al lui Donald Trump 

În anul 1996 a fost ajutată să ajungă în New York, Statele Unite ale Americii, de către agenția de modă a lui Paolo Zampolli. Melania, ca model, a realizat pictoriale în reviste celebre precum Vogue, Elle, FHM, Vanity Fair, Glamour. În palmaresul ei se află chiar şi un pictorial nud, realizat în anul 2000, în avionul privat deținut de cel care avea să îi devină soț, afacerisul Donald Trump. 

Melania Trump a pozat nud pentru revista GQ Magazine în anul 2000
Melania Trump a pozat nud pentru revista GQ Magazine în anul 2000

Acele imagini nud cu Melania nu sunt singurele ipostaze provocatoare în care a apărut soția fostului președinte american. În urmă cu mai mulți ani, în presa de scandal din Statele Unite ale Americii, apăreau niște imagini în care Melania poza complet dezbrăcată alături de o altă femeie. Se pare că imaginile au fost făcute în anul 1996 și scoase la lumină în încercarea de a o defăima pe soția lui Donald Trump.

Donald Trump a divorțat de Marla Maples de dragul Melaniei 

Knauss l-a întâlnit pentru prima dată pe Trump în 1998, la o petrecere din industria modei din New York. Acesta era căsătorit cu Marla Maples, de care a divorțat în 1999, complet cucerit de frumusețea răvășitoare a Melaniei. 

După o lungă perioadă de tatonare Trump și Knauss s-au căsătorit pe 22 ianuarie 2005, la moșia sa din Palm Beach, Florida. A fost a treia căsătorie a lui și prima ei. Unul dintre invitații la nuntă a fost Hillary Clinton. În 2006, Melania l-a născut pe Barron William Trump, primul ei copil și al cincilea al lui Donald. În acel an, a devenit și cetățean american.

În acest timp, Melania și-a continuat cariera. Pe lângă prezentările de modă ocazionale, ea a comercializat o linie de bijuterii vândute de compania QVC și a dezvoltat o linie de produse de îngrijire a pielii pe bază de caviar.

Melania Trump a urât atenția mediatică de care a avut parte în timpul mandatului lui Donald 

În 2015, Donald a anunțat că intră în cursa prezidențială a SUA. Când Trump a făcut din imigrație o problemă centrală a agendei sale politice, detaliile istoriei imigrației Melaniei au fost analizate cu atenție, inclusiv acuzațiile că ea a lucrat în Statele Unite înainte de a obține viza corespunzătoare.

În 2016, Melania Trump a devenit Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, după ce soţul său a câştigat alegerile prezidenţiale în defavoarea lui Hillary Clinton. În anul 2021, Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Joe Biden, lucru care a bucurat-o pe Melania, pentru că niciodată nu i-a plăcut atenția mediatică de care a avut parte în timpul mandatului soțului ei.

Vezi și: Toate amantele președintelui. Trecutul amoros al lui Donald Trump nu l-a ajutat niciodată în politică

În prezent, Melania intenționează să scrie o carte în care să își aștearnp memoriile și a intrat în afecerea NFT-urilor. NFT-ul ei, intitulat, „Viziunea Melaniei” a fost bine primit de cei pasionați de opere de artă, relatează CNN.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net