Michelle Obama a strălucit la propriu la New York într-o pereche de cizme de 4000 de dolari

Ultima actualizare:
Michella Obama a strălucit la un eveniment din New York
Michella Obama a strălucit la un eveniment din New York

Michelle Obama a atras atenția tuturor la un eveniment din New York după ce a apărut încălțată cu o pereche de cizme argintii strălucitoare, din colecția Balenciaga primăvară-vară 2019.

Michelle Obama a purtat o pereche de cizme semnate Balenciaga care au costat 4.000 de dolari, potrivit tmz.com, și a creat multă controversă pe rețelele de socializare. Soția fostului președinte american a declarat în cadrul evenimentului că acum se simte mai sigură pe ea și este liberă să facă ceea ce-și dorește cel mai mult. 

Michelle Obama a strălucit în cizmele Balenciaga de 4.000 de dolari

Michelle Obama a creat multă controversă în presa internațională după ce a uimit pe toată lumea cu cizmele lungi și strălucitoare care au fost apreciate de mulți designeri. 


    Michella Obama a strălucit la un eveniment din New York Foto Getty Images
Michella Obama a strălucit la un eveniment din New York Foto Getty Images

Ea fost invitată de actrița Sarah Jessica Parker și a fost imediat complimentată epntru apariția ei perfectă. Ea a purtat o rochie galbenă semnată de aceeași casă de modă ca și a cizmelor, iar cele două piese vestimentare s-au completat de minune și i-au dat fostei prime doamne un aspect ravisant. ”Cizmele lui Michelle Obama au doborât internetul” a scris cu umor Huffington Post.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net