Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, este noul ambasador Bvlgari!

Ultima actualizare:

    Kitty Spencer este noul ambasador Bvlgari Foto: Instagram
Kitty Spencer este noul ambasador Bvlgari Foto: Instagram

Este deja cunoscut faptul că nepoata Prințesei Daiana, Lady Kitty Spencer, este extrem de frumoasă, aceasta moștenind trăsăturile nobile ale rudelor sale cu sânge albastru. Urmând o carieră de succes în domeniul modei, Kitty a ajuns să fie imaginea unei noi campanii marca Bvlgari.

Celebra casă de modă și-a ales un reprezentant pe măsură, Lady Kitty Spencer primind rolul de ambasador de brand, al unei noi campanii pusă sub semnătura Bvlgari, potrivit Harper's Bazaar. Nepoata Prințesei Daiana a mai avut, de-a lungul timpului, parteneriate cu Bvlgari, însă noua ofertă pe care a primit-o, a propulsat-o, în prezent, într-un rol oficial în cadrul cunoscutului brand. „Este o onoare imensă să lucrez cu cea mai iconică marcă italiană de bijuterii din lume. Bvlgari a fost întotdeauna sinonim cu creativitatea, moștenirea, frumusețea și strălucirea. Sunt, prin urmare, foarte încântată să fac parte din familia Bvlgari, iar asta înseamnă că voi avea ocazia de a experimenta pasiunea și magia lor în mod direct”, a declarat Kitty, pentru publicația anterior menționată.

Kitty Spencer, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle 

Invitată fiind la grandiosul eveniment, Lady Kitty a impresionat în mod plăcut prin apariția sa, multe voci susținând faptul că atât ținuta, cât și trăsăturile ei fizice, amintesc de stilul și de frumusețea regretatei Diana.


    Lady Kitty Spencer, apariție superbă la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan MarkleFoto: AFP
Lady Kitty Spencer, apariție superbă la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan MarkleFoto: AFP

Pentru ceremonia religioasă organizată la Castelul Windsor, aceasta a purtat o rochie cu motive florale, semnată de Dolce&Gabbana, accesorizată cu o pălărie marca Philip Treacy, cunoscută pentru creațiile sale inedite. Ținuta lui Kitty Spencer s-a bucurat de multe aprecieri, reușind să se remarce chiar și la un asemenea eveniment, unde toate doamnele și domnișoarele au purtat outfit-uri extrem de elegante și rafinate. 


    Pălăria semnată de Philip Tracey, care completa perfect ținuta lui Kitty Spencer Foto: Instagram
Pălăria semnată de Philip Tracey, care completa perfect ținuta lui Kitty Spencer Foto: Instagram

Kitty se bucură de aceleași opinii pozitive și în mediul online, contul ei de Instagram atingând aproximativ 362 de mii de urmăritori. Pe rețeaua de socializare, aceasta își prezintă ținutele, arată momente din culisele show-urilor de modă, sau pur și simplu își expune frumusețea prin intermediul „selfie-urilor”. Reprezentanții brandu-ului Bvlgari declară că Lady Kitty Spencer are o „atitudine neînfricată” care se mulează perfect cu imaginea pe care ei doresc să o promoveze prin intermediul creațiilor lor, fiind, astfel potrivită pentru noua ei poziție de ambasador. De altfel, Kitty a ajutat, de-a lungul timpului, mai multe organizații caritabile care lucrează cu Bvlgari la diverse strângeri de fonduri pentru cauze nobile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net