Nidri, bijuteria insulei Lefkada

Cea mai populară stațiune turistică din Lefkada, situată la aproximativ 17 km de capitală, este Nidri, un sat idilic cu o populație de aproximativ 800 de locuitori care se ocupă în principal de turism și pescuit. Peisajele deosebite pe care le poți admira în jurul golfului natural vin să completeze perfect cea mai bună infrastructură turistică, inclusiv o serie de facilități mederne, cum ar fi tavernele, restaurantele și diversitatea de locuri de cazare.

Peisaje unice în Lefkada

Înconjurată de o vastă zonă verde, cu păduri și o vegetație luxuriantă, Nidri este o alegere excelentă pentru o vacanță plină de distracție, în special pentru familiile cu copii, care se vor simți aici în largul lor. Strada principală este plină de cafenele, baruri și magazine turistice, iar frumoasa plaja de nisip care se întinde de-a lungul coastei face din Nidri o destinație irezistibilă.

Atracții în stațiune și în împrejurimi

De aici te poți bucura de vederi uimitoare asupra insulițelor Heloni, Sparti, Madouri și Skorpios, precum și asupra faimoasei insule Aristotelis Onasis. În plus, dacă admiratul împrejurimilor nu este suficient, te poți îmbarca într-o croazieră spre aceste locuri uluitoare. Nidri are unul dintre cele mai aglomerate porturi din Lefkada, cu conexiuni de feribot către insulele vecine, precum și numeroase bărci de pescuit, iahturi private și bărci cu pânze, cu care poți porni într-o aventură memorabilă.

Obiectivele turistice nu lipsesc din Nidri, astfel că aici poți găsi rămășițele vechii așezări preistorice, faimoasele cascade ce i-au adus renumele insulei, precum și Cheile Dimosari. În plus, în centrul orașului se găsește un micuț muzeul folcloric, unde poți afla mai multe despre istoria și cultura localnicilor.

Impresionanta Insulă Lefkada din Marea Ionică este o destinație de vacanță unică, care te așteaptă să petreci clipe memorabile alături de cei dragi, în mijlocul celor mai frumoase peisaje, montane și maritime deopotrivă, să descoperi sate tradiționale uimitoare, plaje spectaculoase și atracții minunate, cum nicio altă insulă nu mai are.

Sejur Lefkada

Hotel Nostos 2* - de la 99 euro + 329 lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg