Nostradamus a prezis incendiul de la Catedrala Notre Dame! Ce a mai profeţit faimosul clarvăzător pentru 2019

Ultima actualizare:
Nostradamus a trăit în secolul XVI
Nostradamus a trăit în secolul XVI

Incendiul devastator, izbucnit în seara de 15 aprilie, care a fost la un pas să distrugă complet Catedrala Notre-Dame, a fost prezis! Celebrul clarvăzător care a trăit în secolul XVI a profeţit catastrofa ce a fost la un pas să transforme simbolul Franţei într-o amintire!

Nostradamus a prezis incendiul îngrozitor de la Catedrala Notre Dame! Autorităţile franceze au dezvăluit că pompierii au stins vâlvătăile care au devastat cel mai vizitat monument din lume pe muchie de cuţit. Faimoasa catedrală, care a fost construită între anii 1163-1260, a fost la numai 30 de minute de prăbuşire. Marea catastrofă a fost prezisă de Nostradamus, medic şi astrolog francez nascut la 14 decembrie 1503 şi decedat în 1566, autor al celor mai faimoase predicţii din istorie. Toată lumea a auzit de celebra sa carte de profeţii, alcatuită din catrene codificate. De-a lungul timpului, mulţi şi-au încercat puterile de a le desluşi. Astfel, experţii susţin că Nostradamus a prezis multe evenimente care s-au adeverit de-a lungul timpului, cum ar fi: evenimentele de la 11 septembrie 2001, uraganul Katrina, moartea lui J.F.Kennedy, ridicarea şi caderea a doi “antihrişti”, Napoleon şi Hitler, războiul civil spaniol, bombele nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki şi altele. Nostradamus a scris 942 de catrene în care se întâşnesc predicţii pentru viitorul omenirii. Într-unul din catrene stă scris: “Un simbol al creştinităţii din Franţa sau Spania va arde cu un foc purificator. Maica Domnului va plânge pentru noi toţi şi va străluci de departe. La intrarea în primăvară, biserica tuturor timpurilor va arde pentru păcătoşi”.

8 profeţii terifiante ale lui Nostradamus pentru 2016

2018 - un an negru?

Ce alte predicţii a făcut Nostradamus pentru 2019

1.Unele ţări se vor confrunta în acest an cu grave inundaţii. Cele mai afectate vor fi Ungaria, Italia, Cehia şi Marea Britanie.2.Ţările europene şi SUA vor avea de rezolvat probleme legate de imigraţie şi va creşte numprul atacurilor teroriste.3.Va creşte extremismul religios în Orientul Mijlociu, ceea ce va face ca mai mulţi omaneni de acolo să încerce să se refugieze în Europa.4.Schimbările climatice vor continua să afecteze planeta. Apa se va ridica şi pământul începe să se scufunde.Vor fi mai multe uragane care vor lovi SUA, mai ales Florida, Texas, New Orleans. China va deveni noul lider al lumii.5.Se pregăteşte al III-lea Război Mondial care va implica două superputeri şi va dura 27 de ani. Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă, care va fi asasinat de antichrist.6.Oamenii din SUA trebuie să fie pregătiţi pentru “Marele Cutremur”, care va afecta largi zone între California, SUA, şi Insula Vancouver, Canada. Va fi unul din cele mai mari dezastre din istorie.7.Oamenii vor deveni capabili să aibă dialoguri cu animalele cu ajutorul tehnologiei. Animalele vor fi mai loiale lu mai apropiate.8.Medicina va avansa mult. Noi descoperiri vor ajuta vieţile oamenilor. Oamenii vor ajunge cu timpul să trăiască 200 de ani. După ce va apărea o maşinărie, lumea va fi ca înainte de Turnul Babel, Mulţi cred că această maşinărie este Internetul şi că acesta va crea în cele din urmă un nou limbaj global. Alţii spun că reţelele sociale vor continua să se dezvolte în fiecare zi. Dar cel mai mult este comentat faptul că a prezis incendiul de la Catedrala  Notre Dame. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net