O companie aeriană vinde zboruri virtuale în Laponia. Ce cuprinde experienţa

Și călătoriile au luat o altă formă, anul acesta. Compania aeriană finlandeză Finnair a venit cu inedita idee de a oferi, în perioada 25-30 decembrie, zboruri virtuale în Laponia, la reședința oficială a lui Moș Crăciun. Totul ieftin și în deplină siguranță, de pe canapeaua de acasă.

Experiența începe cu un zbor virtual la clasa întâi, de aproape 30 de minute, între Helsinki și Ravaniemi, în cadrul căruia „călătorii” se vor putea bucura de aurora boreală, în timp ce echipajul virtual al avionului va împărți câteva gustări (tot virtuale). Zborul va fi plin de surprize, iar participanții ar putea chiar să vadă un personaj festiv familiar pe locul alăturat, anunță compania, printr-un comunicat.  

„Avantajul zborului virtual, comparativ cu cel fizic, estă că nu suntem limitați la nicio capacitate. Asta înseamnă că un număr nelimitat de clienți pot urca la bord și își pot aduce copiii să-l vadă pe Moș Crăciun”, a declarat Tiina Tissari, vicepreședintele companiei. Un alt avantaj este prețul călătoriei: 10 euro, fix pentru toată lumea. Inițiativa este una caritabilă, banii adunați vor merge către UNICEF, pentru a-i ajuta pe copiii afectați de criza provocată de COVID-19. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
cub andi moisescu png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg