O companie aeriană vinde zboruri virtuale în Laponia. Ce cuprinde experienţa

Ultima actualizare:

Și călătoriile au luat o altă formă, anul acesta. Compania aeriană finlandeză Finnair a venit cu inedita idee de a oferi, în perioada 25-30 decembrie, zboruri virtuale în Laponia, la reședința oficială a lui Moș Crăciun. Totul ieftin și în deplină siguranță, de pe canapeaua de acasă.

Experiența începe cu un zbor virtual la clasa întâi, de aproape 30 de minute, între Helsinki și Ravaniemi, în cadrul căruia „călătorii” se vor putea bucura de aurora boreală, în timp ce echipajul virtual al avionului va împărți câteva gustări (tot virtuale). Zborul va fi plin de surprize, iar participanții ar putea chiar să vadă un personaj festiv familiar pe locul alăturat, anunță compania, printr-un comunicat.  

„Avantajul zborului virtual, comparativ cu cel fizic, estă că nu suntem limitați la nicio capacitate. Asta înseamnă că un număr nelimitat de clienți pot urca la bord și își pot aduce copiii să-l vadă pe Moș Crăciun”, a declarat Tiina Tissari, vicepreședintele companiei. Un alt avantaj este prețul călătoriei: 10 euro, fix pentru toată lumea. Inițiativa este una caritabilă, banii adunați vor merge către UNICEF, pentru a-i ajuta pe copiii afectați de criza provocată de COVID-19. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net