Parisul, ales cel mai frumos oraş din 2019

image
Locul 1 Paris, Franța

O comisie formată din 1.000 de experți în turism, agenți din domeniu și consultanți din peste 100 de țări au participat la studiul realizat de FlightNetwork.com pentru a desemna cel mai frumos oraș din lume.

S-a ținut cont de atracțiile turistice, de numărul de vizitatori, de bagajul cultural și istoric, de nivelul de ospitalitate al localnicilor și curățenia stradală. Un element important l-a constituit raportul preț calitate în materie de cazare și transportul public.

image

În mod surprinzător, Parisul a ocupat prima poziție în ciuda faptului că majoritatea turiștilor s-au plâns în acest an de protestele de stradă, de prețurile piperate și de aglomerația din Aeroportul Internațional Charles de Gaulle.

image

Din emisfera sudică, Sydney, Australia a ocupat poziția a zecea și Queensland, din Noua Zeelandă, poziția a 38-a. Principalele orașe vizitate de turiștii asiatici au fost Parisul, New York, Veneția și Vancouver, iar acest lucru a contat mult în stabilirea ierarhiei.

image

Pe poziția 50 s-a aflat Atena, precedată fiind de Beijing, China și Jaipur, India. Nici un oraș din România nu a intrat în atenția comisiei internaționale. Barcelona, Spania, s-a clasat pe locul șase, fiind urmată în top de Cape Town, Africa de Sud, San Francisco, SUA, Sydney, Australia și Roma, din Italia. Iată topul celor mai frumoase orașe din lume din anul 2019.

image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
Mangia
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg