Patru femei acuzate că au furat dintr-un magazin, dezbrăcate cu forța și bătute! Au fost obligate să defileze goale pe stradă VIDEO

Ultima actualizare:

    Femeile au fost filmate în timp ce erau abuzateFoto: captură video Youtube
Femeile au fost filmate în timp ce erau abuzateFoto: captură video Youtube

Patru femei au fost obligate să se dezbrace și forțate să defileze pe o stradă de o mulțime furioasă, după ce au fost acuzate de furt în Pakistan. În imaginile apărute în presă, patru femei dezbrăcate au fost bătute ca pedeapsă pentru că ar fi furat dintr-un magazin local din Pakistan, înainte de a fi „defila” goale pe străzi. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Grupul a fost acuzat de furt din magazine în Faisalabad, Punjab, și ar fi fost atacat de localnici. Imaginile sunt cu adevărat revoltătoare! În înregistrările video, se poate observa cum una dintre femei plânge în timp ce se ghemuiește pe jos. În timp ce femeile sunt bătute, mulțimea fluieră și rade și pot fi auzite chiar și claxoanele mașinilor. Una dintre celelalte femei pe jumătate nud încearcă cu disperare să își găsească hainele aruncate pe jos. Femeile au defilat pe stradă goale timp de o oră înainte ca poliția din Punjab să fie alertată și să intervină la fața locului, relatează Daily Star.

Cinci persoane au fost arestate în acest caz

În imaginile video, femeile plâng și imploră oamenii să le dea drumul, dar fără rezultat. Poliția din Punjab din Pakistan s-a autosesizat după ce câteva videoclipuri cu incidentul au devenit virale pe rețelele de socializare. «Am arestat cinci vinovați principali în acest incident nefericit», a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Punjab. El a spus că poliția investighează cazul și toți cei implicați în acest incident vor fi aduși în fața justiției. Victimele au declarat polițiștilor că au mers la piața Bawa Chak din Faisalabad pentru a colecta deșeuri.

«Ne-a fost sete și am intrat în magazinul Usman Electric și am cerut o sticlă de apă. Dar proprietarul său, Saddam, ne-a acuzat că am intrat în magazin cu intenția de a fura. Saddam și alți bărbați au început să ne bată. Apoi ne-au dezbrăcat, târât și ne-au bătut prin piață. Ne-au făcut și videoclipurile după ce ne-au dezbrăcat... nimeni din mulțime nu a încercat să-i oprească pe vinovați pentru a opri această atrocitate», au deglarat victimele, potrivit ndtv.com.

Abid Khan, șeful poliției din Faisalabad, a declarat că cinci vinovați principali, inclusiv Saddam, au fost arestați în timp ce se desfășoară raiduri pentru unui alt suspect care ar fi fugit de la fața locului.

Citește și

O fată de 14 ani, umilită și dezbrăcată de vânzătoare după o tentativă de furt

Pedeapsă cruntă pentru un hoţ! A fost dezbrăcat şi bătut în plină stradă de două femei VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net