People’s Choice Awards 2021. Halle Berry, Christina Aguilera și Kim Kardashian, printre premiante. Ce ținute au purtat divele

8 decembrie 2021
article img
Halle Berry și Cardi Bfoto: E!

Ceremonia, cu o audiență live pentru prima dată din 2019, a fost găzduită de actorul american Kenan Thompson și a reunit pe covorul roșu vedete precum Cardi B, Laverne Cox, Leslie Jones, Tracee Ellis Ross, Lili Reinhart, Chase Stokes, Wanda Sykes sau Jojo Siwa, tânăra care până la 18 ani a făcut peste 14 milioane de dolari din Youtube, muzică, dans și show-uri TV.

article img
Christina Aguilerafoto: E! Entertainment

Momentele artistice ale Galei People’s Choice Awards 2021 au fost asigurate de H.E.R., care a susținut un recital dedicat carierei artistului R&B Marvin Gaye, la 50 de ani de la lansarea piesei “What's Going On”, și de Blake Shelton, alături de Christina Aguilera.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Câștigători People’s Choice Awards 2021

Halle Berry a primit distincția “The People’s Icon”, Dwayne ‘The Rock’ Johnson a primit trofeul “The People’s Champion”, Kim Kardashian West a primit distincția “Fashion Icon Award” și Christina Aguilera a primit trofeul “Music Icon”. „Black Widow” / "Văduva neagră" a fost desemnat filmul anului, iar premiul pentru cea mai bună actriță i-a revenit lui lui Scarlett Johansson, protagonista peliculei. Actorul și producătorul britanic Tom Hiddleston a fost desemnat Starul TV masculin din 2021, iar serialul în care a jucat, „Loki”, difuzat pe Disney+, a primit premiul pentru show-ul TV al anului. Reluarea transmisiunii este programată în această seară (miercuri, 8 decembrie), de la ora 22:00, la E!

article img
Kim Kardashianfoto: E! Entertainment

Marilu Dobrescu, Romanian Social Media Star of 2021

În intervalul 27 octombrie – 17 noiembrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii din televiziune, muzică, film și pop culture. Pentru a treia oară în istoria premiilor E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României. Marilu Dobrescu, urmărită pe Youtube, Tik Tok și Instagram de peste 700.000 de fani, a fost votată câștigătoarea titlului Romanian Social Media Star of 2021 în urma voturilor exprimate de public, la ediția de anul acesta a People’s Choice Awards.Citește și:

A fost desemnat cel mai bun influencer din 2021! Marilu Dobrescu, marea câștigătoare

Adelina Pestrițu a câștigat «Best Romanian Influencer» la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019