Posibil incident terorist la Londra! Un bărbat a fost împuşcat de poliţie după un atac cu cuțitul


    Un bărbat a fost împuşcat de poliţie după un atac cu cuțitul, în LondraFoto: Captură Video
Un bărbat a fost împuşcat de poliţie după un atac cu cuțitul, în LondraFoto: Captură Video

Un bărbat care a înjunghiat, duminică, mai multe persoane pe o stradă din sudul Londrei a fost împuşcat mortal de poliţişti. Incidentul este tratat drept unul terorist.

UPDATE: Două persoane au fost rănite în urma atacului, potrivit Sky News. Atacatorul purta ceva ce semăna cu o vestă de kamikaze, dar poliția crede că nu mai sunt alți suspecți. De asemenea, forțele de ordine anunță că atacatorul a murit.

Incidentul a avut loc pe Streatham High Road, potrivit BBC, care citează Met Police. În mediul online, câţiva martori au scris că au auzit 3 focuri de armă în jurul orei locale 14.00, şi că mai mulţi oameni erau trataţi de medici, potrivit News.ro. Martorii oculari spun că cel puțin trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.


    Foto: Getty
Foto: Getty

Serviciul londonez de ambulanţă a confirmat că mai multe echipaje se află la faţa locului.„Ceva important s-a întâmplat pe Streatham High Road. Poliţie înarmată şi străzi închise”, a fost un mesaj pe Twitter.  


    Foto: Getty
Foto: Getty

Poliţia a intervenit rapid şi a deschis focul asupra atacatorului.  „Credem că au fost înjunghiați mai mulți oameni. Încă stabilim în ce împrejurări. Incidentul a fost declarat ca fiind de natură teroristă”, a anunțat poliția metropolitană.

Incidentul vine la două luni după ce poliția a împușcat mortal un bărbat care a ucis doi oameni și a rănit alți trei într-un atac cu cutițul pe London Bridge, în centrul Londrei. 

Armed police and ambulances all over #streatham pic.twitter.com/XRlHXE2mYX — Alanah Murphy (@lanahmurphy) February 2, 2020

Armed police and ambulances all over #streatham pic.twitter.com/XRlHXE2mYX

— Alanah Murphy (@lanahmurphy) February 2, 2020

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg