Prințesa Charlotte adoră să facă pe șefa cu frățiorul ei mai mare, George


    Prințesa Charlotte este mereu cu ochii pe frățiorul ei mai mare, GeorgeFoto: AFP
Prințesa Charlotte este mereu cu ochii pe frățiorul ei mai mare, GeorgeFoto: AFP

Cu toții știm ce copii adorabili au Prințul William și Kate Middleton și cât de mult investesc în educația lor, dar uneori, recunosc că Charlotte și George sunt și năzdrăvani. Iar micuța prințesă, deși este mai mică decât frățiorul ei, a început deja să-și impună personalitatea.

Cam aceasta a fost sugestia Elisabetei a II-a, străbunica micuților Charlotte și George. Regina Marii Britanii i-a dat de gol în timpul unui eveniment anual în care sunt invitați la reședința regală din Sandringham elevi cu rezultate deosebite la orele de religie, de la școală.

Evenimentul se desfășoară ca un concurs, iar anul acesta, premiul a revenit lui Emily, o fetiță de zece ani, care a primit de la însăși Regina Marii Britanii, o Biblie, relatează sursele express.co.uk. Emily a fost însoțită și de părinți și de surioara ei mai mică, iar când i-a văzut, pe Elisabeta pare că au năpădit-o amintirile pentru că și-a amintit de relația frățească dintre strănepoții săi.

Emily i-a mărturisit reginei că îi place să aibă grijă de surioara ei mai mică, la fel cum e în cazul lui George și al lui Charlotte. Maiestatea Sa a zâmbit însă, pentru că știe că mai degrabă Charlotte îl „conduce” pe George. „Regina a mărturisit că Charlotte este cea care e mereu cu un ochi pe George, decât invers”.

Recent, dădaca micuților a dezvăluit că și la învățătură, micuța prințesă e mai silitoare decât fratele ei. Charlotte a deprins foarte repede limba spaniolă și vorbește foarte bine limba maternă. George este ceva mai leneș, dar nu vrea să se lase mai prejos decât surioara lui.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg