Prințul Harry debutează în televiziune! Va fi protagonistul unui serial alături de Oprah Winfrey

Ultima actualizare:

    Prințul Harry va debuta în televiziuneSursă foto: Profimedia
Prințul Harry va debuta în televiziuneSursă foto: Profimedia

Prințul Harry pregătește o surpriză de proporții! După interviul pe care l-a acordat prezentatoarei Oprah Winfrey în luna martie, alături de soția sa, Meghan Markle, acesta a decis să înceapă o colaborare cu vedeta de televiziune. Așadar, prințul Harry și Oprah Winfrey vor lasa un serial care abordează subiectul sănătății psihice.

Documentarul "The Me You Can't See" este un serial în care prințul Harry și Oprah Winfrey dialoghează cu nume importante ale industriei muzicale, cinematografice sau din lumea sportului, despre un subiect de interes: sănătatea mentală. Printre invitații celor doi se va număra și renumita Lady Gaga. 

Potrivit presei de peste Ocean, nu doar invitații vor face dezvăluri despre momentele care au avut un impact deosebit asupra vieții lor, ci și cei doi prezentatori. „Mai mult ca oricând, acum este nevoie imediată să înlocuim rușinea privind sănătatea mentală cu înțelepciune, compasiune și onestitate. Serialul nostru urmărește să lanseze această dezbatere globală”, a scris Oprah Winfrey într-un comunicat.

„Ne-am născut cu vieți diferite, am crescut în medii diferite și drept rezultat suntem expuși unor experiențe diferite. Dar experiența noastră comună este ceea ce ne face pe toți umani”, a transmis, la rândul lui, prințul Harry. „Cei mai mulți dintre noi poartă o formă de traume nerezolvate, pierderi sau durere care se simt și sunt foarte personale. Anul trecut ne-a arătat că toți trecem prin asta, iar speranța mea este că acest serial va arăta că există o putere în vulnerabilitate, o legătură în empatie și putere în onestitate”, a adăugat el.

Citește și:

Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit subiectul primului lor documentar pentru Netflix

Motivul pentru care prinţul Harry se teme de bunica sa, regina Elisabeta a II-a

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
portofel cu bani pixabay jpg
pana de curent jpeg
gentiana planta freepik jpg
iluzie jpg
recolta castraveti 1540x866 jpg
ceo google ciolacu jpg
giulia farnese colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net