Prințul își obliga angajații să facă sex cu el ca să nu-i omoare

Ultima actualizare:

    Majed Abdulaziz Al-Saud  este fiul regelui AbdullahFoto: rawstory.com
Majed Abdulaziz Al-Saud este fiul regelui AbdullahFoto: rawstory.com

Un prinț din Arabia Saudită este acuzat că le-a ordonat angajatelor să se dezbrace în piscină pentru că voia să vadă „păsărici goale”. Pe lângă asta, prințul Majed Abdulaziz Al-Saud (29 de ani) ar fi făcut sex cu bărbați, s-ar fi drogat cu cocaină și ar fi adus prostituate la reședința lui de lux, situată în Statele Unite ale Americii.

Majed Abdulaziz Al-Saud este fiul regelui Abdullah, care a murit în luna ianuarie a acestui an. Potrivit martorilor la orgiile sexuale organizate de prinț, acesta ar fi țipat la ei spunându-le să se dezbrace pentru că „sunt prinț și pot să fac ce vreau”, relatează The Independent. Acuzațiile au fost făcute de către trei angajate ale acestuia, care făceau curățenie și aveau grijă de casa în valoare de 37 de milioane de dolari.

Femeile i-au făcut plângere penală, iar una dintre acestea îl acuză că a obligat-o să-i alinieze pe celelalte aganjate și să le spună să se dezbrace și să intre în piscină, pentru că vrea să vadă „păsărici goale”.

Pe lângă toate acestea, prințul ar fi fost văzut în timp ce un bărbat îl masturba, relațiile homosexuale fiind ilegale în Arabia Saudită. Angajatele susțin că ar fi fost obligate de prinț să se uite cum un bărbat îi trăgea vânturi în față, în timpul orgiilor. Potrivit angajaților, acesta îi amenința că îi omoară dacă nu îi îndeplinesc toate dorințele sexuale.

Prințul Abdulaziz Al-Saud mai este acuzat că a bătut-o pe una dintre angajate și că a amenințat-o cu moartea. Femeia a declarat poliției că tânărul prinț era drogat și băut și că ar lăsat-o într-o baltă de sânge. Angajații au  anunțat poliția, iar oamenii legii l-au încătușat chiar în casa acestuia. În timp ce era băgat în mașina de poliție, martorii l-au auzit pe prinț strigând: „Să nu apar la știri! Fără știri!”. Prințul a contestat toate acuzațiile care i se aduc, avocatul lui susținând că este „un proces fabricat și o încercare de defăimare a unui om foarte bogat".

Ambasada Arabiei Saudite din Statele Unite ale Americii nu a dat nici o declarație oficială până acum cu privire la cazul șocant al prințului Majed Abdulaziz Al-Saud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
Cum ne indeplinim dorintele 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net