Prințul saudit Al-Waleed bin Khalid Al-Saud s-a trezit din comă după 15 ani. Tratamentul a depășit 10 milioane de dolari

Ultima actualizare:

    Prinţul saudit Al-Waleed bin Khalid Al-Saud şi-a mişcat degetele în semn de salut
Prinţul saudit Al-Waleed bin Khalid Al-Saud şi-a mişcat degetele în semn de salut

Miracol! Prinţul saudit Al-Waleed bin Khalid Al-Saud s-a trezit din comă după 15 ani. În 2005, acesta a suferit un accident de maşină şi abia zilele trecute a reacţionat la auzul unei voci de femeie ridicând degetele în semn de salut. În ianuarie 2020, surse din apropierea casei regale îi anunţaseră decesul.

Vestea că prinţul Al-Waleed bin Khalid Al-Saud (42 de ani) se trezeşte din comă a făcut înconjurul planetei. Ultima mişcare înregistrată a acestuia a fost una involuntară semnalată de doctori în 2015. El respiră încă numai cu ajutorul aparatelor. Mişcarea mâinii i-a făcut pe doctori să creadă că în curând prinţul va reveni la viaţă. ”Salut, Didi, salut arată-mi că mă auzi”, se aude în înregistrarea video postată pe site-ul New Arab şi în secunda următoare mâna dreaptă a tânărului blocat de 15 ani la graniţa dintre viaţă şi moarte se ridică în aer. Al-Waleed bin Khalid Al-Saud este fiul lui Khalid bin Talal, fratele prinţului miliardar Al-Waleed bin Talal, şi al prinţesei Mona Riad El Solh, fiica şefului de stat Libanez. În ciuda stării deosebit de grave a fiului, Khalid bin Talal nu a renunţat la speranţa că va reveni la viaţă şi l-a menţinut conectat la aparate, cheltuielile cu tratamentul lui depăşind 10 milioane de dolari.

Tatăl lui, Khalid bin Talal, nu a abandonat gândul că se va trezi
Tatăl lui, Khalid bin Talal, nu a abandonat gândul că se va trezi

În 2017, Prinţul moştenitor Mohamed bin Salman a ordonat arestarea familiilor prinţilor bin Talal care au fost reţinuţi timp de 11 luni la hotelul Ritz-Carlton, din Riyadh, sub acuzaţia că au adus critici conducerii ţării. În 2018, prnţii au fost arestaţi din nou şi ulterior eliberaţi la intervenţia familiilor regale din Europa. În tot acest timp, ”prinţul adormit” a fost în permanenţă îngrijit şi supravegheat de personalul medical. Unchiul lui Al-Waleed are o avere estimată la 18,7 miliarde de dolari şi acesta a suportat mare parte din cheltuielile medicale. Reacţia prinţului le dă speranţe medicilor care cred că ”este o chestiune de zile până când prinţul va reveni la viaţă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net