Prințul William, furios pe Charles, după ce s-a purtat urât cu mama lui Kate Middleton

Ultima actualizare:

    Prințul William s-a înfuriat foarte tare pe tatăl său, după ce acesta s-a purtat necorespunzător cu mama lui KateFoto: Getty
Prințul William s-a înfuriat foarte tare pe tatăl său, după ce acesta s-a purtat necorespunzător cu mama lui KateFoto: Getty

Relația distantă dintre Prințul Charles și fiii săi s-a manifestat sub diverse forme, de-a lungul anilor și a atins apogeul în momentul în care acesta a intrat în conflict cu părinții lui Kate Middleton. William a fost extrem de supărat din această cauză, iar neînțelegerile au ajuns și la urechile Elisabetei a II-a.

Totul a fost declanșat de Prințul Charles, care s-a simțit "uzurpat" de Carole și Michael Middleton, părinții Ducesei de Cambridge, nora sa. După ce William și Kate s-au căsătorit, cuplul a început, cum e și normal, mai mult timp împreună. William se apropiase tot mai mult de socrii săi și s-a distanțat și mai mult de tatăl său, Charles, care a simțit un fel de gelozie. I s-a părut că autoritatea îi era subminată de noii membri ai familiei regale.

Aceste informații din spatele ușilor închise, cum s-ar spune, au fost dezvăluite de Tom Bower, în lucrarea "The Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles. "După ce s-a însurat William a ales să se retragă cu Kate în Norfolk, unde a avut mai multă intimitate. A preferat, de asemenea, să petreacă Crăciunul cu părinții ei (Kate, n.r.), decât să-l facă la Sandringham, cu ceilalți membri ai familiei regale. Distanța dintre Highgrove și Norfolk l-a izolat pe Charles și i-a permis mamei lui Kate, Carole Middleton, să preia controlul", afirmă autorul, în acea carte, după cum relatează Daily Star.

Charles a început să se simtă "uzurpat" de către Middletoni și nu a ezitat să-și manifeste antipatia. Moștenitorul tronului a avut o perioadă când o ignora pe Carole Middleton la fiecare ocazie specială, când ar fi trebuit ca măcar să pară apropiați. William a fost furios din această cauză și i-a spus reginei tot ce se întâmplă.

Elisabeta a II-a nu prea a făcut mare lucru pentru că în perioada următoare, regina mai degrabă s-a împietenit și ea cu mama lui Kate. Nu era nimic în neregulă cu aceasta, dar acesta e năravul lui Charles, îi place să fie în centrul atenției. Prințul William este total diferit de tatăl său, la acest capitol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net