Propaganda rusă, jignire maximă la adresa reginei Elisabeta a II-a! Fake-news-ul inventat de oamenii lui Putin

Ultima actualizare:

Propaganda rusă a difuzat un material video, filmat cu decenii înainte de nașterea reginei Elisabeta, în scopul de a o denigra pe regretata suverană. O celebră prezentatoare TV a susținut că în materialul respectiv Maiestatea Sa se comportă îngrozitor cu copiii din Africa. 

Propaganda rusă, jignire maximă la adresa reginei Elisabeta a II-a! FOTO captură video
Propaganda rusă, jignire maximă la adresa reginei Elisabeta a II-a! FOTO captură video

Deși Vladimir Putin și-a exprimat regretul cu privire la moartea reginei Elisabeta a II-a, se pare că liderul de la Kremlin e dispus să profite de acest moment, pentru a aduce în prim plan istoria colonialistă a Regatului Marii Britanii. 

Televiziunea propagandei ruse a difuzat o filmare, făcută cu zeci de ani înainte de nașterea Elisabetei a II-a. Întreaga înregistrare a fost comentată de prezentatoarea TV Olga Skabaeva, poreclită și «păpușa de fier» a președintelui Putin. 

  „Pentru a înțelege cum era [regina] Elisabeta, această filmare o arată cum era în anii când era mai tânără. Așa le dădea ea mâncare copiilor înrobiți în Africa. Uitați-vă doar la acea bunătate, de parcă erau animale într-o grădină zoologică”, a menționat Skabaeva.

  „Această înregistrare video este reprezentativă pentru modul în care Occidentul și anglo-saxonii se comportă față de tot restul lumii”, a mai adăugat rusoaica.  

 Jurnalista americană Julia Davis a sesizat fake-news-ul, difuzat de televiziunea rusă, și a menționat că înregistrarea a fost făcută între 1899 și 1900, cu mai mult de două decenii înainte de nașterea reginei Elisabeta a II-a.

Această manevră a propagandei ruse vine în contextul restricțiilor impuse de Occident, în urma cărora Rusia are de gând să-și extindă influența în Africa. 

Citește continuarea pe Adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net