Regina Elisabeta îi va lăsa tronul lui Charles când va împlini 95 de ani? Oficialii Casei Regale fac lumină

Ultima actualizare:

    Charles e din ce în ce mai des alături de mama sa la întâlnirile oficialefoto: AFP
Charles e din ce în ce mai des alături de mama sa la întâlnirile oficialefoto: AFP

Oficialii regali au rupt tăcerea cu privire la zvonurile că Prinţul Charles va deveni rege în doi ani. Moştenitorul tronului ar fi pregătit de staff pentru a prelua puterea după ce Regina Elisabeta (93 de ani) va muri.

Tot mai multe zvonuri alimentează credinţa că Charles va prelua în curând tronul, mai exact peste doi ani, când Regina va împlini 95 de ani. El ar participa la întâlniri cu Ducatul de Lancaster, care se ocupă de fondurile monarhiei. Mai mult, s-ar face deja planuri ca el şi Camilla să se mute la Palatul Buckingham. 

Cei care cred că Charles va urca pe tron curând mai spun că prezenţa lui la discursul din Parlement al Reginei din ultimii ani e o dovadă clară că prinţul se obişnuieşte încet încet cu îndatoririle de rege. 

Recent, despre Charles s-a mai spus că a început să fie mai activ în spatele scenei: a insistat pe lângă mama sa ca Andrew să fie dat afară după scandalul de pedofilie în care e implicat. Toate aceastea au readus în prim-plan zvonurile că, la 95 de ani, Regina în va numi pe Charles "Prinţ Regent". El va deveni astfel rege în toate privinţele, mai puţin cu numele, conform mirror.co.uk. 

Însă oficiali din interiorul Casei Regale, care nu a comentat niciodată aceste zvonuri, au negat vehement ideea şi au clarificat, astfel, totul. "Nu există niciun plan de a transfera resposabilitatea, nici la 95 de ani, nici mai târziu". Deşi Charles are un rol de "Rege din umbră", el nu va fi niciodată oficial numit rege sau prinţ regent cât mama lui trăieşte.   

Unul dintre cei mai importanţi expreţi pe probleme ale Casei Regale, Charlie Proctor, este şi el de părere că aşa ceva nu se va întâmpla: "Va împlini 94 de ani curând, iar Regina nu dă niciun sens că vrea să se retragă. E adevărat că rolul lui Charles e mai mare în ultimii ani şi va continua să preia responsabilităţi pe care Regina nu le mai poate duce la capăt. Dar nu va reveni Regent". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net