Șocant! Bărbat, bătut măr de soție timp de 20 de ani. Femeia ocupa un post de conducere în Ministerul Justiției

Caz șocant în Marea Britanie! Richard Spencer, 46 de ani, a petrecut 20 de ani de coșmar alături de soția sa, Sheree Spencer (45 de ani), care l-a abuzat sistematic, fizic și psihic, pe parcursul întregii căsnicii.

Richard Spencer a fost bătut de soție, timp de 20 de ani (Foto: captură video)
Richard Spencer a fost bătut de soție, timp de 20 de ani (Foto: captură video)

Săptămâna trecută, femeia a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru constrângere, agresiune și vătămare corporală. Faptele au fost atât de dure, greu de descris, încât și Judecătorul a fost surprins, declarând  că a fost cel mai grav caz de abuz, intimidare și vătămare din cariera sa.

Sac de box pentru soție

HM Prison and Probation Service (Foto: Wikipedia)
HM Prison and Probation Service (Foto: Wikipedia)

Sheree Spencer, care avea un post de Project manager în cadrul HM Prison and Probation Service [Sistemul penitenciar și Serviciul de Probațiune din Marea Britanie], din cadrul Ministerului Justiției, obișnuia să îl lovească cu orice obiect îi venea la mână, fie mobilul, telecomanda sau sticle de băutură. Îl scuipa, îl bătea și îl agresa verbal până ce acesta, cedând, se ghemuia pe jos cu corpul plin de vânătăi.

Într-un videoclip adus ca probă, Sheree își amenință soțul cu un cuțit, îl trântește și îl târăște, aplicându-i lovituri cu pumnii și picioarele.

În timp, abuzurile au devenit tot mai dese și mai violente. În total, Richard a predat poliției 36 de înregistrări video, 9 înregistrări audio și 43 de fotografii prin care dovedea agresiunile îndurate.

Richard Spencer: ,,Nu înțeleg cum de-am permis să se întâmple toate acestea”

,,Când mă gândesc la toate aceste amintiri, nu simt că au legătură cu mine. Pare că s-au întâmplat altcuiva. Știu că mie mi s-au întâmplat, dar, rațional, nu înțeleg cum de-am permis să se întâmple toate acestea.

Richard dorește ca experiența sa să fie cunoscută de cât mai multe persoane, pentru a putea evita o astfel de relație toxică și violentă.

Cei doi s-au cunoscut într-un club în anul 2000 și s-au căsătorit din dragoste. Pe atunci Sheree era o persoană foarte plăcută, efervescentă, atractivă și amuzantă. Au împreună trei fete minore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net