Tăticul Facebook aleargă cu 5 bodyguarzi

image
Zuckerberg face jogging numai cu bodyguarzii fiindcă se teme pentru viaţa lui

La averea sa de 47,9 de miliarde de dolari, boss-ul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, îşi permite orice. Magnatul, în vârstă de 31 de ani, face jogging împreună cu 5 bodyguarzi.

După ce a terminat concediul de paternitate pe care l-a luat pentru fetiţa sa, recent, Zuckerberg a făcut o vizită la Berlin, în capitala Germaniei, împreună cu soţia, Priscilla. Şi, fiindcă la începutul acestei săptămâni a primit ameninţări cu moartea din partea militanţilor ISIS, ”tăticul Facebook” nu face nimic fără cel puţin cinci dintre bodyguarzii săi. Aşa că şi-a obligat gărzile de corp să alerge împreună cu el în Pariser Platz, în urmă cu trei zile.

Zuckerberg a devenit faimos prin faptul că poartă acelaşi costum în fiecare zi, în afara ocaziilor speciale. Şi pentru jogging a îmbrăcat un tricou şi un şort simplu, la fel ca gărzile sale de corp.

Militanţii ISIS susţin că deţin controlul asupra a peste 10.000 de conturi Facebook şi jură că se vor răzbuna crunt dacă cineva va încerca să le blocheze. Se pare că Zuckerberg le-a luat în serios ameninţările.

În Germania, magnatul a avut discuţii privitoare la stăvilirea mesajelor de ură ce apar pe reţeaua de socializare privitoare la afluxul de refugiaţi din această ţară.

Zuckerberg are o avere de 47,9 miliarde $

Co-fondatorul Facebook se află pe locul 6 în topul celor mai bogaţi oameni din lume. A câştigat 800 de milioane $ numai într-o singură zi, în ianuarie, în timp ce se afla în concediu de paternitate. Asta deoarece compania Facebook a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 52% în ultimul trimestru.

Se bârfeşte că Zuckerberg se teme aşa de mult pentru viaţa lui, încât a angajat 16 bodyguarzi ca să-l apere în timp ce se află la reşedinţa sa de 7 milioane $ din Palo Alto, California.

Magnatul a intrat în concediu de paternitate de la 1 decembrie, anul trecut, când soţia sa, Priscilla Chan (31 de ani), a născut-o pe fetiţa lor, Max. În noiembrie, a anunţat că toţi angajaţii săi vor putea să ia concedii de paternitate de patru luni, plătite. El şi-a luat numai jumătate din acest concediu.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
premiul nobel foto epa efe
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg