Terorizată de iubit, a reuşit să scape doar după ce el a făcut asta

Ultima actualizare:

    Bărbatul a publicat o imagine cu iubita sa nud pentru că l-a părăsitFoto Metro.co.uk
Bărbatul a publicat o imagine cu iubita sa nud pentru că l-a părăsitFoto Metro.co.uk

O femeie a fost traumatizată după ce a ales să se despartă de iubitul ei. A fost supusă la numeroase abuzuri, a fost sechestrată, iar bărbatul s-a răzbunat publicând pe Internet o imagine cu ea goală.

Charlotte Barnes (22 de ani) a mărturisit că a trăit într-o permanentă frică de când s-a despărțit de Michael Eastburn (31 de ani) care a hărțuit-o, potrivit Metro.co.uk. În ciuda constrângerilor impuse de autorități, el a continuat să o contacteze, ajungând chiar să publice la profilul contului de Whatsapp o imagine în care Charlotte apare goală.

Michael a fost condamnat la opt luni și jumătate de închisoare după ce și-a recunoscut vina pentru agresiune, hărțuire, daune penale și dezvăluirea de fotografii personale cu conținut sexual. "Sunt bucuroasă că a fost închis. Acum pot să trăiesc fără să trebuiască să mă uit mereu peste umăr să văd dacă mă urmărește. Încă am coșmaruri în care el se află în patul meu. Este obsedat de mine și toate astea s-au întâmplat din cauza faptului că am încheiat relația cu el", a declarat Charlotte.

Ea a mărturisit că la un moment dat, Eastburn a ținut-o ostatică în propria casă și nu i-a dat voie să prăsească locuința. Abia atunci Charlotte a anunțat poliția și a dezvăluit toate abuzurile la care a fost supusă. Eastburn a ignorat interdicțiile impuse și a șantajat-o pe Charlotte că va publica pe Internet imginile cu ea goală. El nu s-a oprit la amenințări și chiar a publicat imagniea nud.

"Fotografia nu arăta chipul meu, dar toată lumea știa că sunt eu:, a declarat tânăra

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net