Un bărbat a intrat în șoc, după ce a fost vaccinat anti-Covid de două ori în aceeași zi

10 martie 2021
image
Victor Smith a fost vaccinat de două ori în aceeași ziFoto: captură video

Caz șocant în Statele Unite ale Americii! Un bărbat de 91 de ani din statul american Ohio a intrat în șoc după ce a fost vaccinat anti-Covid de două ori în aceeași zi. În prezent, Victor Smith se află internat în spital.

Victor Smith a primit prima doz─â de ser Moderna pe 22 ianuarie, ├«ns─â apoi a ├«nceput s─â se simt─â obosit - un efect secundar cunoscut al vaccinului - ╚Öi a c─âzut. B─ârbatul a fost transportat la spital, iar dup─â c├óteva zile a fost transferat la o clinic─â de recuperare din Hamilton, potrivit abc7.com. B─ârbatul era programat pentru vaccinare  pe 25 februarie, astfel c─â c─â angaja╚Ťii clinicii l-au transportat la un centru de vaccinare. ÔÇ×L-au dus s─â ├«╚Öi fac─â injec╚Ťia, iar c├ónd s-a ├«ntors am vorbit cu el, era bineÔÇŁ, a declarat fiica b─ârbatului, Dawn Smith Theodore.

├Än aceea╚Öi zi, ├«ns─â, pacien╚Ťii interna╚Ťi ├«n centrul de reabilitare erau programa╚Ťi la vaccinare. Atunci, s-ar fi produs o confuzie de nume care a dus la dubla vaccinare a b─ârbatului de 91 de ani. 

Au dus la vaccinare un Victor gre╚Öit, potrivit lui Theodore. ÔÇ×Tat─âl meu a spus c─â a f─âcut dou─â vaccinuriÔÇŁ, a explicat ea. ├Äntr-o declara╚Ťie comun─â c─âtre WLWT, ora╚Öul Hamilton ╚Öi Community First Solutions au spus par╚Ťial: ÔÇ×s-a produs un incident ├«n care un rezident al ora╚Öului Hamilton a primit din gre╚Öeal─â dou─â doze de vaccin COVID-19 ├«n aceea╚Öi zi. At├ót Jamestowne, c├ót ╚Öi ora╚Öul Departamentul de pompieri Hamilton a ├«nceput investiga╚Ťiile asupra incidentului. " 

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
rau teleorman jpg
Elevii care vor medita┼úii, vor putea face acest lucru ├«n cadrul ┼čcolii
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png
pasajul unirii jpeg