Un copil de 14 ani a omorât o fetiță de 12 ani! A înjunghiat-o în plină stradă

Ultima actualizare:

    Ava White a fost ucisă de un adolescent, pe o stradă din LiverpoolFoto: The Guardian
Ava White a fost ucisă de un adolescent, pe o stradă din LiverpoolFoto: The Guardian

Un adolescent a fost acuzat de uciderea unei fete de 12 ani în centrul orașului Liverpool, a anunțat poliția locală. Ava White a fost în oraș cu prietenii joi (25 noiembrie), după aprinderea luminilor de Crăciun, când a suferit „răni fatale” într-un atac ce a avut loc la ora locală 20.39, potrivit poliției din Merseyside. Un băiat de 14 ani, care nu poate fi numit din motive legale, a fost acuzat de crimă și deținere a unui articol cu ​​lamă.

Poliția a anunțat că băiatul a fost arestat preventiv pentru a se prezenta luni (29 noiembrie) la tribunal. Alți trei băieți cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani, care au fost și ei arestați, au fost eliberați condiționat, pe măsură ce anchetele continuă. Ava, care a fost descrisă ca fiind populară și inteligentă, a fost implicată într-o ceartă care a escaladat într-un „asalt asupra ei cu un cuțit”. Poliția din Liverpool a spus că infractorii au fugit pe School Lane, pe Hanover Street și în Fleet Street după ce a avut loc incidentul.

Fetița a murit la spital

Ava a fost dusă la spitalul de copii Alder Hey după ce paramedicii au sosit, dar din păcate a murit la scurt timp, scrie The Guardian. Vineri, flori au fost depuse pe strada Church, în omagiu adus elevului de la colegiul catolic Notre Dame, în timp ce ofițerii criminaliști și poliția perchezitionau locul. Un balon a fost lăsat de Lacey, în vârstă de 17 ani, care nu a vrut să-și dea numele de familie, care a spus că sora ei mai mică fusese prietenă apropiată cu Ava.

Ea a spus: „Era un copil vesel, atât de iubitor și grijuliu. A ieșit cu prietenii ei să se distreze și cred că este greșit că s-a întâmplat asta.” Directorul ei, Peter Duffy, a spus: „Era o fată incredibil de populară cu un grup fantastic de prieteni”.

Sâmbătă (27 noiembrie), poliția a emis o imagine cu o dubă care ar fi putut fi ocupată de martori cheie ai crimei. Det Supt Sue Coombs a declarat: „Continuăm să sprijinim familia lui Ava. Rudele au cerut ca confidențialitatea lor să fie respectată în continuare în acest moment dificil. Este, de asemenea, extrem de important pe măsură ce continuăm investigația că nimeni nu postează comentarii sau nume pe rețelele de socializare care ar putea avea un impact asupra obținerii dreptății pentru familia lui Ava. Vă rugăm să aveți încredere în noi că facem tot ce putem pentru a investiga și a informa oamenii cu privire la acest incident tragic și nu dorim ca nimic să pericliteze acest lucru.” 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net