Un elev de 15 ani şi-a ucis iubita din cauza unui pariu! Şi-a recunoscut fapta după 8 ani

Ultima actualizare:

    Davies a recunoscut că el este autorul în speranţa că se va bucura de îngăduinţa judecătorului
Davies a recunoscut că el este autorul în speranţa că se va bucura de îngăduinţa judecătorului

Un tânăr din Marea Britanie a îngrozit oe toţi cunoscuţii săi, după ce a recunoscut că este autorul unei crime petrecut cu opt ani în urmă. Atunci o adolescentă a fost omorâtă cu bestilaitate. Motivul crimei este unul cu adevărat stupefant. Joshua Davies a curmat viaţa celei care îi era iubită pentru a câştiga un pariu făcut cu un amic.

Joshua Davies avea 15 ani atunci când a ademenit-o pe iubita sa în pădure sub pretextul unei întâlniri romantice. După ce au ajuns într-un loc retras, adolescentul a ucis-o, lovind-o pe iubita sa, în mod repetat, cu o piatră în zona capului. Rebecca, 15 ani la acea vreme, nu a avut nici măcar o şansă de supravieţuire, relatează mirror.co.uk. 

Motivul pentru care adolescentul a ucis-o pe iubita sa este uul absolut şocant. Adolescentul făcuse un pariu cu un bun prieten pe care urma să îl câştige dacă îşi omora prietena. Premiul consta într-un mic dejun de tip fast food. După ce a dus la final planul diabolic, autorul crimei i-a trimis un mesaj prietenului său în care i-a scris "Se pare că va trebui să îmi cumperi acel mic dejun în cele din urmă".

Rebecca a fost ucisă fără milă de către iubitul ei
Rebecca a fost ucisă fără milă de către iubitul ei

Imediat după descoperirea cadavrului adolescentei a fost deschis un proces pentru a stabili cine se face răspunzător de odioasa crimă, însă în timpul achetei Davies nu şi-a recunoscut vina, conduicând poliţiştii pe o pistă greşită. Mult mai târziu, chiar în ziua în care se împlineau opt ani de la decesul Rebeccăi, criminalul a recunoscut oamenilor legii că el a fost cel răspunzător de cele petrecute. Potrivit mărturisii lui, el a recunoscut crima în speranţa că va primi mai puţini ani de închisoare pentru că a dat dovadă de cooperare. 

Joshua riscă până la 14 ani de închisoare, conform unui avocat care a urmărit îndeaproape cazul. 

image
image
image
image
image
image
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie
mos craciun ciocolata pexels jpeg
sofer freepik jpg