Urmărea filme pentru adulţi în timpul orelor de curs. Cum şi-au dat seama colegii de acest lucru VIDEO

image
Ceea ce trebuia să fie u vizionare plăcută s-a transformat într-un coşmarFoto Facebook

Un tănăr student a trăit cea mai mare umilinţă a vieţii sale în timpul unui curs desfăşurat în amfiteatrul universităţii în care învaţă.

Când te plictiseşti la ore adesea cauţi activităţi ceva mai interesante care să-ţi ofere senzaţia că timpul scurs nu este pierdut fără rost. Un tănăr student al universităţii din Sidney, Australia a devenit o adevărată vedetă în mediul online după ce colegii l-au filmat în timpul cursurilor vizionând filme porno. Tânărul a accesat site-uri pentru adulţi în timpul orei de curs de pe laptopul pe care teoretic îţi lua notiţe. Ce nu ştia el este că şi colegii săi s-au bucurat de această experienţă, deoarece boxele aparatului au redat conţinutul audio onomatopeic. realizând că râsetele din jurul său se datorează sunetelor provenite din clipul pe care-l viziona, tânărul a părăsit rapid sala de curs în aplauzele colegilor. Vezi clipul mai jos.

Cum a fost posibil acest incident

Accidentul de care tânărul îşi va aminti toată viaţa a fost posibil datorită unei defecţiuni. Mai exact, după o perioadă de timp, datorită uzurii mufei jack pe care o are laptopul o are, dacă nu eşti atent şi nu mişti mufa căştilor pentru un contact perfect, sunetul este redat atât în căşti cât şi pe difuzoarele aparatului.

A fost o glumă?

Cei de la Daily Mail nu au reuşit să-l contacteze pe tânăr pentru a afla cum a fost posibil incidentul, motiv pentru care nici varianta unei farse nu este exclusă.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
CTP
Burleanu
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati