Urmărea filme pentru adulţi în timpul orelor de curs. Cum şi-au dat seama colegii de acest lucru VIDEO


    Ceea ce trebuia să fie u vizionare plăcută s-a transformat într-un coşmarFoto Facebook
Ceea ce trebuia să fie u vizionare plăcută s-a transformat într-un coşmarFoto Facebook

Un tănăr student a trăit cea mai mare umilinţă a vieţii sale în timpul unui curs desfăşurat în amfiteatrul universităţii în care învaţă.

Când te plictiseşti la ore adesea cauţi activităţi ceva mai interesante care să-ţi ofere senzaţia că timpul scurs nu este pierdut fără rost. Un tănăr student al universităţii din Sidney, Australia a devenit o adevărată vedetă în mediul online după ce colegii l-au filmat în timpul cursurilor vizionând filme porno. Tânărul a accesat site-uri pentru adulţi în timpul orei de curs de pe laptopul pe care teoretic îţi lua notiţe. Ce nu ştia el este că şi colegii săi s-au bucurat de această experienţă, deoarece boxele aparatului au redat conţinutul audio onomatopeic. realizând că râsetele din jurul său se datorează sunetelor provenite din clipul pe care-l viziona, tânărul a părăsit rapid sala de curs în aplauzele colegilor. Vezi clipul mai jos.

Cum a fost posibil acest incident

Accidentul de care tânărul îşi va aminti toată viaţa a fost posibil datorită unei defecţiuni. Mai exact, după o perioadă de timp, datorită uzurii mufei jack pe care o are laptopul o are, dacă nu eşti atent şi nu mişti mufa căştilor pentru un contact perfect, sunetul este redat atât în căşti cât şi pe difuzoarele aparatului.

A fost o glumă?

Cei de la Daily Mail nu au reuşit să-l contacteze pe tânăr pentru a afla cum a fost posibil incidentul, motiv pentru care nici varianta unei farse nu este exclusă.

zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
Buzau 1 jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
infidelitate jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif