Urm─ârea filme pentru adul┼úi ├«n timpul orelor de curs. Cum ┼či-au dat seama colegii de acest lucru VIDEO

14 august 2015
image
Ceea ce trebuia s─â fie u vizionare pl─âcut─â s-a transformat ├«ntr-un co┼čmarFoto Facebook

Un t─ân─âr student a tr─âit cea mai mare umilin┼ú─â a vie┼úii sale ├«n timpul unui curs desf─â┼čurat ├«n amfiteatrul universit─â┼úii ├«n care ├«nva┼ú─â.

C├ónd te plictise┼čti la ore adesea cau┼úi activit─â┼úi ceva mai interesante care s─â-┼úi ofere senza┼úia c─â timpul scurs nu este pierdut f─âr─â rost. Un t─ân─âr student al universit─â┼úii din Sidney, Australia a devenit o adev─ârat─â vedet─â ├«n mediul online dup─â ce colegii l-au filmat ├«n timpul cursurilor vizion├ónd filme porno. T├ón─ârul a accesat site-uri pentru adul┼úi ├«n timpul orei de curs de pe laptopul pe care teoretic ├«┼úi lua noti┼úe. Ce nu ┼čtia el este c─â ┼či colegii s─âi s-au bucurat de aceast─â experien┼ú─â, deoarece boxele aparatului au redat con┼úinutul audio onomatopeic. realiz├ónd c─â r├ósetele din jurul s─âu se datoreaz─â sunetelor provenite din clipul pe care-l viziona, t├ón─ârul a p─âr─âsit rapid sala de curs ├«n aplauzele colegilor. Vezi clipul mai jos.

Cum a fost posibil acest incident

Accidentul de care t├ón─ârul ├«┼či va aminti toat─â via┼úa a fost posibil datorit─â unei defec┼úiuni. Mai exact, dup─â o perioad─â de timp, datorit─â uzurii mufei jack pe care o are laptopul o are, dac─â nu e┼čti atent ┼či nu mi┼čti mufa c─â┼čtilor pentru un contact perfect, sunetul este redat at├ót ├«n c─â┼čti c├ót ┼či pe difuzoarele aparatului.

A fost o glum─â?

Cei de la Daily Mail nu au reu┼čit s─â-l contacteze pe t├ón─âr pentru a afla cum a fost posibil incidentul, motiv pentru care nici varianta unei farse nu este exclus─â.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg