Vând îngheţata direct de pe ele, în ipostaze interzise minorilor

image
Bărbaţi, vara asta nu vă mai chinuiţi să ronţăiţi din cornet, vânzătoarele vă servesc în pielea goalăFoto: Photoland, Caters

Simţi că te topeşti, termometrele s-au înroşit şi tot ce-ţi doreşti e o îngheţată cremoasă? Ai grijă că vara asta nu se mai serveşte la cornet, ci direct de pe vânzătoare. Tocmai de aceea nu mai poţi să o savurezi împreună cu iubita.

Compania de îngheţată “Aphrodisiac” s-a lansat oficial pe piaţă în Miami, în 2012. Primele angajate ale patronului Justin Price, de 38 de ani, au fost câteva stripteuze de la un club.

image
La cerere, fetele vin şi pe terenul de golf să te răcorească

Succesul a fost unul răsunător şi, în 2014, dubiţa de îngheţată cu fete goale, mânjite din cap până în picioare cu fel de fel de arome multicolore, ateriza şi pe străzile londoneze. Evident, sortimentele “O vanilie scurtă”, “Orgie afrodisiacă” şi “Lenjerie de lămâie” care pot fi servite şi în varianta pe băţ le-au dat la început mari bătăi de cap consumatorilor.

image
Foto: Photoland, Caters

Nu din cauza gustului sau a preţului de doar 5 dolari bucata, ci pentru că “iubitele clienţilor le dădeau fie un cot în coaste, fie o palmă după ceafă atunci când fetele îi serveau”, a declarat pentru NY Daily News patronul care vrea să îşi deschidă vara asta un punct de vânzare în fiecare oraş european, unde temperaturile depăşesc 35 de grade Celsius.

Trebuie menţionat că oferta este interzisă minorilor şi fetele nu-şi vor vinde învelişul decât în spaţii special amenajate: vin cu maşinuţa direct pe terenul de golf, în cazinouri sau pe plajă, la nudişti.

Tinerele lucrează în trei schimburi, de la ora 7 dimineaţa până la ora 5 dimineaţa. Dacă sunt invitate la o petrecere de burlaci, pentru 1.000 de dolari fac striptease direct pe dubă, timp de două ore. Îngheţata se vinde separat.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
Serghei Kisliţia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg