Viața într-o stațiune de nudiști: «Nu am mai pus haine pe noi de 100 de zile!»

Ultima actualizare:

    Arthur O Urso şi Luana Kazaki  merg la supermarket  în pielea goalăFotografii: Instagram
Arthur O Urso şi Luana Kazaki merg la supermarket în pielea goalăFotografii: Instagram

”Mergem zilnic în oraş, dar n-am mai purtat haine de peste 100 de zile”, aşa îşi încep povestea doi brazilieni care au plecat în luna de miere şi nu s-au mai întors acasă. Cuplul de brazilieni Arthur O Urso şi Luana Kazaki s-a mutat în staţiunea de nudişti Cap d’Age din Franţa la scurt timp după nuntă şi nu au mai plecat.

Brazilienii Arthur O Urso şi Luana Kazaki s-au mutat în staţiunea de nudişti Cap d’Age, din Franţa, în urmă cu aproape patru luni. Şi-au petrecut luna de miere în comunitatea de nudişti alcătuită din peste 11.000 de persoane şi le-a plăcut atât de mult viaţa de aici încât nu au mai plecat. ”Mergem zilnic în oraş, dar n-am mai purtat haine de peste 100 de zile. Ne simţim liberi şi ne place stilul acesta de viaţă”, au declarat ei pe pagina lor de pe site-ul OnlyFans. Ei câştigă peste 50.000 de euro lunar postând fotografii pe site-ul OnlyFans şi au decis să îşi facă luna de miere în cea mai mare staţiune pentru nudişti din Europa.


    La restaurant nimeni  nu poartă haine în  staţiunea Cap  d’Age
La restaurant nimeni nu poartă haine în staţiunea Cap d’Age

Aici toată lumea face cumpărături, merge la restaurant, supermarket, brutărie, farmacie şi chiar la bancă în pielea goală. Pentru a avea acces în staţiune se achită o taxă de 60 de euro la care se adaugă cazarea şi cheltuielile aferente. Cei doi nu vor să se mai întoarcă în Brazilia pentru că se simt extraordinar în comunitatea de nudişti care, în 2021, este mult mai bine pregătită pentru a se feri de pandemie. Anul trecut, comunitatea de nudişti a suferit enorm după ce în staţiune a fost descoperit un focar de COVID-19 şi câteva persoane şi-au pierdut viaţa din cauza bolii. În lunile mai-iunie 2020, autorităţile franceze au fost nevoite să închidă staţiunea după ce numărul infectărilor a depăşit 300, din care 110 au avut nevoie de spitalizare pentru că au dezvoltat forme severe ale bolii. În staţiunea de nudişti Cap d’Age din Franţa vin anual cupluri din întreaga lume, din peste 50 de ţări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net