VIDEO Momentul în care atacatorul care a decapitat un profesor lângă Paris este împuşcat de poliţişti

Ultima actualizare:

    Atacul a avut loc în Conflans Saint-Honorine, lângă Parisfoto: Guliver / GettyImages
Atacul a avut loc în Conflans Saint-Honorine, lângă Parisfoto: Guliver / GettyImages

Momentul în care atacatorul care a decapitat un profesor din Franţa este ucis a fost filmat de un martor. Din imagini, se vede cu bărbatul este încolţit de poliţie şi împuşcat, după atentatul din suburbia Parisului.

Imaginile au fost surprinse de un tânăr care se afla acasă la părinţi, în cartierul Eragny, aflat în vecinătatea suburbiei Conflans Saint-Honorine, unde a avut loc atacul. Alarmat de gălăgia de pe stradă, acesta s-a uitat pe geam şi a văzut un bărbat care alerga şi poliţişti care îl urmăreau, notează adevarul.ro. Din reflex, a scos telefonul şi a început să filmeze. În clipul realizat de tânăr se aude cum poliţiştii ţipă la atacator să lase arma şi apoi cum trag mai multe focuri de armă. 

Atacul din Franţa. Momentul în care atacatorul e ucis de poliţie

Atacul din Franţa. Atacatorul, un tânăr cecen de 18 ani

Atacatorul ar fi un tânăr de 18 ani, de origine cecenă, născut la Moscova şi identificat ca Abdulah A. El a decapitat vineri seara (16 octombrie) un profesor francez de istorie, care ar fi arătat elevilor să caricaturi cu profetul Mohamed, apărute în publicaţia Charlie Hebdo. Atacul a avut loc pe un drum public, în apropierea de liceul unde preda profesorul, în Conflans Saint-Honorine, suburbie a Parisului. 

O sursă din poliţie a declarat că mai mulţi martori l-au auzit pe atacator strigând „Allahu Akbar” în timpul atacului, conform agenţiei Reuters. Imediat după săvârşirea faptei, atacatorul a fugit, însă poliţia locală, alertată de cetăţeni, a reuşit să-l prindă în Eragny, un cartier învecinat. oamenii legii l-au somat să se predea, dar acesta ar fi refuzat şi ar fi început să-i ameninţe pe poliţişti, care l-au împuşcat. A murit la scurt timp după.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
ceausescu congres jpg
bacalaureat adevarul jpg
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net