VIDEO Trei morţi şi mai mulţi răniţi într-un atac în biserica Notre Dame din Nisa. Autorul atentatului a fost împușcat de polițiști


    Polițiștii intervin la fața locului. O persoană ar fi fost decapitată în interiorul lăcașului de cult Sursă foto: Twitter
Polițiștii intervin la fața locului. O persoană ar fi fost decapitată în interiorul lăcașului de cult Sursă foto: Twitter

Un bărbat înarmat cu o armă albă a ucis, joi, trei persoane - un bărbat şi două femei - şi a rănit mai multe altele, în apropiere de Biserica Notre-Dame, la Nisa, după care a fost arestat, potrivit unor surse din poliţie, relatează Le Figaro. El a fost capturat de polițiști și și-a recunoscut fapta.

UPDATE 13.15 Bărbatul care a ucis trei persoane joi într-un atac cu cuţitul la bazilica Notre-Dame din Nisa şi-a recunoscut fapta şi a mărturisit că acţionat singur. El a mai spus că se numeşte „Brahim”, relatează The Telegraph. Atacatorul a fost împuşcat de poliţie şi a fost transportat la poliţie, dar a fost conştient şi a dat detalii poliţiei despre el. Poliţia verifică dacă se afla pe lista de suspecţi pentru terorism, informează Adevărul.

Poliţişti naţionali şi locali l-au arestat pe autorul atacului, care a fost transportat la spital după ce a fost rănit prin împuşcare. Întregul cartier în care se află Notre Dame şi zona din jurul bisericii au fost izolate, iar o vastă operaţiune de poliţie era în curs.

Autorul a fost reținut de polițiști
Autorul a fost reținut de polițiști

Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, o persoană ar fi fost tăiată la gât, iar alta ar fi fost decapitată - o informaţie neconfirmată oficial.

Corpul uneia dintre cele două femei a fost găsit în biserică, potrivit unor surse din cadrul poliţiei, citate de cotian.

 O a doua femeie a fost ucisă în stradă, în timp ce încerca să se refugieze într-o cafenea vecină, potrivit aceleiaşi surse. Un bărbat a fost de asemenea ucis.

Primarul Nisei Christian Estrosi s-a deplasat la fața locului. ”Confirm că totul sugerează un atentat terorist la Bazilica Notre-Dame”, a anunţat tot pe Twitter primarul oraşului.

Nisa a fost teatrul unui atentat sângeros, la 14 iulie 2016, de Ziua Naţională a Franţei, soldat cu 86 de morţi într-un atac cu camionul.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
zodia care consuma alcool jpg
cub rebeca onoriu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin